Video placeholde

Za pořad Premiér nedostane letos na Vánoce Soukup žádné dárky, tvrdí Ježíšek

Měla to být největší kulturní událost v historii samostatné České republiky. Řeč je o sitcomu Premiér na televizi Barrandov, kde Jaromír Soukup hraje Jaromíra Soukupa, který hraje Jaromíra Soukupa, který se nejmenuje Jaromír Soukup, ale Pavel Diviš a je premiérem.

Tento sitcom velmi břitce reaguje na současné politicko-společenské dění, nastavuje zrcadlo a měl být etalonem české politické satiry. Nic z toho se samozřejmě nestalo.

Staly se ale jiné věci. Scénárista pořadu si musel vzít ochranku a ukrývá se na neznámém místě, neboť po něm jdou filmoví kritici i běžní televizní fandové. Marná byla jeho obhajoba, že Soukup stejně nejede podle scénáře a že jen improvizuje. I tak se bojí o svůj život.

Lidé začali rovněž podepisovat petici za zbavení svéprávnosti Jaromíra Soukupa. Mnozí v sitcomu Premiér vidí Soukupovo volání o pomoc a žádají, aby byl Soukupovi přidělen vyškolený pracovník, který s ním bude pracovat.

To všechno by Jaromír Soukup ustál, jelikož je to jeho denní chléb. Teď však přišla rána, kterou nečekal snad ani on. Při sledování pořadu Premiér plakal sám Ježíš, který se rozhodl, že byl Jaromír Soukup moc moc zlobivý, a proto letos na Vánoce nedostane žádné dárky.

„Je to tak. Ježíšek se na pana Soukupa zlobí. Tvrdí, že za tohle se rozhodně nenechal ukřižovat. Kdyby byl býval věděl, že Jaromír Soukup bude natáčet pořad Premiér, vykašlal by se na spasitelství a ty věci kolem a věnoval se tesařině,“ vysvětloval bratr Matouš z pražského arcibiskupství, který vyhodnocuje týdenní monitoring.

Bratr Matouš tvrdí, že Jaromír Soukup se svým pořadem rozhněval Ježíška natolik, že ten odmítl letos na Vánoce nadělit Jaromírovi byť jen jeden jediný dárek. „Je to bezprecedentní událost. K takovému kroku se ještě Ježíš neuchýlil. Je vidět, že je velmi otřesen,“ dodal bratr Matouš.

Zatímco si to Jaromír Soukup definitivně svým sitcomem zavařil u Ježíše, otevřel si cestičku do pekla. Satan se totiž nechal slyšet, že sitcom Premiér je přesně to, co dlouho hledal, a je Jaromíru Soukupovi velmi vděčný. V pekle nyní běží sitcom Premiér nepřetržitě a utrpení zlých duší nebere konce. Přesně jak to má Satan rád.

Přízeň pekla však Jaromíru Soukupovi nenahradí Vánoční nadílku, která u Soukupů letos prostě nebude. Jediná šance na dárky je Santa Claus, který se však, a nyní citujeme, „odmítá zabývat někým, kdo se pachtí s tím proruským násoskou Zemanem“. Zvedne vhozenou rukavici Děda Mráz? To se dozvíme v prosinci v pořadu Děda Mráz Jaromíra Soukupa. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je, že Ústavní soud zrušil zdanění náhrad církevních restitucí.