Jaroslav Foldyna - ilustrační snímek

Jaroslav Foldyna - ilustrační snímek Zdroj: Blesk - Jakub Poláček

Poslance Foldynu napadl na ulici muž s pavím pérem v zadku, který tak velmi vážně ohrozil i jeho rodinu

Už to začalo. To, před čím poslanec Jaroslav Foldyna varoval, je tu. Lidé s pavím pérem v zadku útočí na ulici na bílé heterosexuály a ohrožují tak tradiční rodiny. Jeden z posledních pravých macho politiků bílé pleti v našich končinách zažil v pondělí dopoledne veliký šok. Stalo se totiž přesně to, před čím nedávno varoval. Přímo na ulici za bílého dne byl napaden mužem, který měl v zadku zabodnuté paví péro.

„Seběhlo se to děsně rychle. Šel jsem po ulici a přemýšlel jsem o tradiční rodině i o bílých heterosexuálech, když tu na mě zpoza rohu vyběhnul muž s pavím pérem zabodnutým v zadku. Normálně ke mně přiběhnul, olíznul mi bradu a já hned věděl, že je zle,“ vyprávěl roztřeseným hlasem poslanec Foldyna.

„Byl jsem natolik v šoku, že jsem nestihl adekvátně zareagovat. Ty útoky byly natolik intenzivní, že jsem se zmohl jen na mírnou obrannou erekci a instinktivně jsem si sundal kalhoty. Jak rychle útok přišel, tak rychle skončil. Muž s pavím pérem v zadku zmizel a mně zbyly jen oči pro pláč. Podařilo se mu to. Zničil moji tradiční rodinu. Po jeho útoku jsem se začal převlékat do ženských šatů a odstěhoval jsem se od rodiny, abych žil s Reném. To je nově můj milenec. Já to tak ale nechci. Chci mít opět tradiční rodinu, nicméně muž s pavím pérem v zadku mě o ni připravil,“ rozplakal se poslanec Foldyna.

Po této události se celá společnost strachuje, co bude dál. Když i takový homofob a macho chlap, ze kterého stříká testosteron, kudy chodí, může být ohrožen mužem s pavím pérem v zadku, je to špatná zpráva pro celou společnost.

Poslanec Foldyna samozřejmě podal na muže s pérem v zadku trestní oznámení za ohrožení jeho hodnot, ale podle všeho mu to nebude nic platné.

„Nemáme žádné zákony, které by kriminalizovaly osoby, které si strkají do anusu různé předměty, jako jsou paví péra a podobně. Podle výpovědi pana poslance dotyčný muž nepoužil ani žádné násilí. Jen ho několikrát olíznul. Někteří svědkové dokonce tvrdí, že olizovaní inicioval sám pan poslanec. Tyto svědky pan Foldyna žaluje pro pomluvu,“ vyjádřil se k věci právník Jaroslav Neumann.

„Měl jsem velké plány. Jak rodinné, tak profesní. Chystal jsem se například přestoupit do Trikolory. Tam mě teď ale nevezmou, protože moje tradiční rodina je zničená a já mám milence Reného. Tam pro takové lidi, jako jsem nyní já, není místo,“ teskní poslanec Foldyna.

Ten ještě dodává, aby se lidé měli na pozoru. „Dejte si bacha na lidi s pavím pérem v zadku. Budiž vám můj pohnutý osud odstrašujícím příkladem. Chraňte své tradiční rodiny. Myslete na heterosexuální bílé muže. Já na ně také myslím,“ toužebně vzdychnul poslanec Foldyna, strčil si paví péro do zadku a šel se svým milencem Reném dělat patrně zlé věci, při kterých Ježíš pláče.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je vymírání národů na Sibiři.