Zdroj: Effectixcom

Hledáte partnera pro výhodné spoření a chytré investice? Zkuste Expobank!

Portfolio služeb Expobank stojí na třech základních pilířích: vedení běžných platebních účtů, spoření s vysokými úroky a možnost výhodných investic. Pro podnikatele a majitele firem nabízí Expobank speciální balíčky komplexních služeb, které jim pomohou v růstu na českém i zahraničním trhu.

Když začala Expobank jako první banka v Evropě nabízet možnost investování do kryptoměny bitcoin, vstoupila do povědomí veřejnosti jako moderní banka, která udává nové trendy. V její nabídce však najdete i tradiční bankovní produkty a prémiové služby privátního bankovnictví.

Nenechejte své peníze jen tak ležet na účtu

Namísto nevýhodného běžného účtu s nulovými nebo nízkými úroky nabízí Expobank unikátní NEO účet, který díky ročnímu úroku 1,6 % p.a. kombinuje všechny výhody běžného i spořicího účtu.

Přímo v rozhraní internetového bankovnictví navíc můžete své peníze na NEO účtu rychle a jednoduše investovat do klasických i méně obvyklých komodit. Vyzkoušet můžete například investici do zajímavých start-upových projektů, drahých kovů nebo do bitcoinu, kterou Expobank nabízí jako jediná česká banka. 

Effectixcom

Expobank podpoří růst vašeho podnikání

Ať už jste malý živnostník nebo vlastníte větší firmu či neziskovou společnost, pomohou vám ke splnění vašich profesních cílů produktové balíčky od Expobank. V nabídce najdete i speciální produkty pro notáře, advokáty a soudy, jako je například účet úschov.

Všem organizacím působícím ve veřejném sektoru, jako jsou občanská sdružení, spolky nebo obecně prospěšné společnosti, poskytuje Expobank zvýhodněný balíček, který obsahuje také služby profesionálního správce účtu zdarma. Malým i velkým firmám nabízí Expobank komplexní služby, které napomohou jejich finančnímu úspěchu v České republice i v zahraničí.

V Expobank působí hned několik týmů špičkových bilingvních specialistů, kteří se perfektně orientují nejen na českém a německém trhu, ale i na trzích SNS. Díky tomu je Expobank prémiovým poskytovatelem bankovních služeb například pro německé, rakouské, švýcarské a ruské firmy působící v České republice a pro české společnosti, které obchodují s německy hovořícími státy nebo se zeměmi Společenství nezávislých států. 

Objevte exkluzivní privátní bankovnictví

Potřebujete specifické řešení přímo na míru? V rámci privátního bankovnictví nabízí Expobank komplexní služby vytvořené speciálně pro ty nejnáročnější zákazníky. Kromě VIP konta a prémiových spořicích i depozitních produktů můžete využít i služeb zkušených bankéřů. Ti vám pomohou se zprostředkováním investic do zajímavých produktů investičních společností, se kterými Expobank spolupracuje.

Effectixcom

Expobank je banka pro vás

Ať už jste student, začínající podnikatel nebo majitel velké mezinárodní firmy, v Expobank najdete produkty, které vám pomohou nakládat se svými financemi chytře a výhodně. Myslete na svoji budoucnost a zjistěte více o unikátním NEO účtu i dalších službách na www.expobank.cz.