Smart Hřib

Smart Hřib Zdroj: Petra Röslerová

Monika Babišová je obdivovatelkou nespoutaného surrealistického artu.
Drsný zabiják Jiří Kajínek.
Monika Babišová vs. Petra Röslerová
Astrální meditace Karla Janečka
Astrální meditace Karla Janečka
13
Fotogalerie

Primátor Hřib a chytrá Praha: Jsme tady tak smart, že už je to jak u blbejch

Chcete být chytrý jako primátor Hřib? Tak si to na něco napište, o to totiž dneska jde. My jsme totiž v tý Praze už tak smart, že kdybychom to neměli na každém kroku napsaný, skoro bychom si připadali jak u blbejch. Třeba smart travnaté lavičky za pár set tisíc, kterým ale nikdo neřekl, že jsou smart a mají se samy zalívat, takže už je po nich.

SMART bude i nová aplikace pro dopravu, abyste se mohli podívat, co zase nejede. Na smart projekty radnice vyhradila 100 milionů korun, takže uznejte, že za ty prachy to prostě MUSÍ být smart, protože jinak by se přeci mohly místo nového drahého vývoje upravit už podobné existující apky, jako třeba Google Maps, Mapy.cz, Citymapper, Transit, Moovit nebo Fuzee, kterou už roky vyvíjejí a pilují na ČVUT a už teď mapuje dopravu úspěšně.

No nic, nebudeme tady v Reflexu za partu rejpalů, vždyť přece můžeme jezdit na těch smart koloběžkách. Ale jestli prosím vás víte o nějakém krotkém oslíkovi, co by unesl tak 80 kilo, dejte nám do smart Prahy vědět, spěchá!

Petra Röslerová, toho času na mateřské dovolené, paroduje české celebrity a politiky s takovou přesností, že kdyby jí na oblečení občas neprosvítala izolepa, vůbec byste nepoznali, kdo je kdo. Nyní vám svá díla bude prezentovat v naší nové rubrice Oko za oko. Na parodii Karla Janečka a dalších osobností se podívejte do galerie: