Jakub Sobek a Oliver, plzeňští vandalové a „aktivisti“.

Jakub Sobek a Oliver, plzeňští vandalové a „aktivisti“. Zdroj: Jiří X. Doležal

Jakub Sobek a Oliver, plzeňští vandalové a „aktivisti“.
Jakub Sobek.
Demonstrace ochránců zvířat v Praze. I té se Jakub Sobek zúčastnil.
Demonstrace ochránců zvířat v Praze. I té se Jakub Sobek zúčastnil.
Demonstrace ochránců zvířat v Praze. I té se Jakub Sobek zúčastnil.
6
Fotogalerie

Plzeňský exot Sobek ničí památníky, věší panáky a má rád satanisty aneb Blbeček, ale opravdu angažovaný

V roce 2011 jsem psal o zneuctění památníku americké armády v Plzni. O rok později o rozvěšení panáků oběšenců v Plzni. Pak o skupině radikálních islamistů v Plzni. A ve všech causách figuroval tamní aktivista Jakub Sobek alias Jahl. Jmenuje se občas jinak, ale pohlaví zatím nezměnil. Když jsem dával dohromady tohle ohlédnutí, vyšlo najevo, že také sympatizoval (či se účastnil) průvodu fanoušků Adolfa Hitlera proti týrání zvířat a má nějakou souvislost se satanovou komunitou. Takže pan Sobek upoutal pozornost Reflexu už pětkrát. A řádí dál.

Jedenáctého září 2011 neznámí pachatelé zneuctili pomník americké armádě, která osvobodila Plzeň od německého nacismu. Pomník trochu vypadá jako dvě věže WTC, a tak to chlapci vzali šmahem a rovnou zkarikovali i sám teroristický útok v New Yorku, kde zahynuly tři tisíce nevinných obětí. Nalepili na věže pomníku modely letadel „jako“ do domů zabořené. K tomu mládenci rozdávali letáky s textem: „Kdo je skutečný terorista? Až 11. září sklidila Amerika svou bouři!“

Idioti na první pohled

Nějak se mi podařilo s těmi aktivisty sjednat schůzku. Na tu přišli dva a už na dvě stě metrů bylo vidět, že to jsou idioti. V rukou třímali gumové pestrobarevné samopaly, na hlavách pseudovojenské pestrobarevné přilby a smáli se jak celý výlet zvláštní školy dohromady. Jeden se představil jako Jakub Sobek (který se však jmenuje Jakub Jahl), dvaadvacetiletý nakrátko ostříhaný student blízkovýchodních studií, druhý s dredy – ten se tak bojí, že odmítne říct jméno a vystupuje jen pod přezdívkou Oliver – devatenáctiletý číšník.

Vysvětlují: Amerika si za útoky na WTC může sama. Oni se žádným obětem terorismu nevysmívají, jen chtějí upozornit na to, že Amerika je také teroristou. Egypťan Muhamad Atta zaútočil na WTC proto, že Amerika předtím okupovala jeho zemi. Když upozorním, že Egypt není Amerikou okupován, chlapci dojdou k závěru, že to je jedno, protože tam Amerika dosadila svého vládce Mubaraka. Nikdy v životě neviděli mrtvého, nikoho jim nikdy nezabili teroristé a pozůstalým po obětech ve WTC by poradili, aby si našli někoho, komu zabilo někoho blízkého americké bombardování. Ti lidé ve WTC prý přece byli odpovědní za politiku americké vlády.

Zeptám se, zda si nechají jako odplatu za to, že jejich prarodiče nevystoupili proti holocaustu, vypíchnout oko. Nechtějí. Pak se ptám, kdy budou vystupovat proti zabíjení v Severní Koreji. To je prý daleko. Tak posílám oba mládence do prdele a odcházím. Oni dva nejsou ničím zajímaví – prostě opoždění pitomečci, co si řeší svůj nevyjasněný vztah k otci bezpečným bojem proti Americe a opravdu je nenapadne, že zesměšňovat tři tisíce zavražděných, to není v pořádku. Oni se z toho přece vždycky vylžou! Zajímavá je jiná věc. Mládenci, přestože se okázale hlásí k ultralevici a jeden z nich má na sobě antifa tričko, znevažují 11. září stejně jako náckové. To je známé, že se ultrapravice s ultralevicí vždy shodnou jako Hitler se Stalinem. Co však známé není? Proč nácka Kopala za podobné věci stát za jeho výroky o 11. září hnal před soud (dle mého soudu po právu) a ultralevičáky, kteří říkají totéž, nechává v klidu na pokoji. Přitom oba mládenci by několik desítek hodin veřejně prospěšných prací opravdu potřebovali.

Oslavování Kaddáfího a Asada

 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!