Video placeholde

Úřednice nakoupila z obecních peněz dva energetické menhiry. JXD dokázal, že fungují!

U Nového Bydžova na Královéhradecku stojí dva třímetrové kameny, které mají údajně vydávat pozitivní energii. Pořídila je tajemnice městského úřadu a předsedkyně spolku Na podporu aktivit v Novém Bydžově Marcela Česáková. Aktivity spolku však financuje město i kraj, a tak byl nákup proveden za obecní peníze. A to kritizují nejen zastupitelé, ale i místní obyvatelé. JXD se proto vydal na místo zjistit, jak to s obecními menhiry vlastně je.

Po letech marného hledání nadpřirozena se mi, spolku Sysifos navzdory, podařilo konečně objevit tajemnou psychokvantovou bioenergii proudící z posvátných menhirů. Její účinky jsme experimentálně prověřili a byli jsme okouzleni. Nejde o žádné šarlatánství ani podvod, v oblasti erekce a růstu hlemýžďů nelze bioenergii menhirů nijak zpochybnit!

V Novém Bydžově stojí v čele fondu pro všeobecný rozkvět Bydžova pan starosta. Peníze do něj posílají bydžovští podnikatelé – tedy ti, kteří podnikají v okrsku pana předsedy. Vedle toho v Bydžově funguje také spolek pro všeobecný rozkvět. Vede jej tajemnice z radnice a fond spolku posílá peníze. Spolek pečuje o všeobecný rozkvět, a proto letos zakoupil, nechal přivézt, nechal postavit a osvětovou přednáškou známého léčitele doprovodil dva menhiry (velké energetické balvany).

Energie proudí!

Již od Hradce Králové je cítit pozitivno. To nás pozitivně naladí. V lokalitě asi třicet kilometrů od Bydžova pak doložíme, že menhirské pozitivno funguje až sem. V malém remízku si obohatím svou sbírku ulit gastropodů o několik mimořádně vzrostlých jedinců hlemýždě. Jsou fakt velcí – a nemůže to být ničím jiným než menhirem!

A pak u samotného menhiru nás realita přesvědčí i takovým důkazem, který by mi jistě řada členů skeptického spolku Sysifos záviděla. Ale co to bylo za důkaz, neprozradím – uvidíte to na konci videa na vlastní oči!