Astrální meditace Karla Janečka

Astrální meditace Karla Janečka Zdroj: Petra Röslerová

Astrální meditace Karla Janečka
Když chcete ukázat, že máte hezký hračky
Když prezentujete sračku
Když tě ekonomové kritizují, že neumíš zdravé finance, ale ty se směješ jejich blbosti, protože ten oranžový pudr, co používáš, náhodou dělá vizáž prokazatelně zdravější.
Když tě markeťáci tvýho starýho nutí pilotovat letadlo, ale ty trucuješ, protože v tomhle se fakt už nedá dojíst ani to pitomý pesto jako!
8
Fotogalerie

Karel Janeček radí: Když při meditaci v konzumu pevně zavřete oči, nevidíte nic. Ani to, že vypadáte jako debil

Karel Janeček je vším, čím v realitě i přilehlých vesmírech lze vůbec být: matematikem, vizionářem, miliardářem, duchovním vůdcem i ženským svůdcem. Sociální sítě, tedy rozumějte vaše hladové krky po pravdě a estetice, vydatně krmí fotkami vnadných žen a duchovními texty o všeobjímající lásce ke každému (ač Janeček nedávno médiím prozradil, že jeho budoucí bývalá manželka je vlastně pěkná mrcha).

Krom toho VŠEHO Janeček zachraňuje planetu, a pokud byste snad zpochybňovali jeho spanilé eko jízdy luxusním ferrari po lesích, jste zapšklí závistivci. My v Reflexu nezávidíme, ba zcela naopak přejeme Karlu Janečkovi úspěšné a nadále tak plodné orání astrálně udusané země české. Ale než se vesmírným čakrám otevřou i zatvrdlá srdce naše, budeme z toho mít kapánek pr*el.

Petra Röslerová, toho času na mateřské dovolené, paroduje české celebrity a politiky s takovou přesností, že kdyby jí na oblečení občas neprosvítala izolepa, vůbec byste nepoznali, kdo je kdo. Nyní vám svá díla bude prezentovat v naší nové rubrice Oko za oko. Na parodii Karla Janečka a dalších osobností se podívejte do galerie: