Rozšiřte si své znalosti a dovednosti.

Rozšiřte si své znalosti a dovednosti. Zdroj: Business Institut EDU

Vraťte se po dovolené do práce s chutí – a za vyšší plat

Letní čas patří k nejoblíbenějším obdobím roku a není divu: teplé počasí, hodně světla a také dovolená, kterou si zpravidla právě na tuto dobu šetříme, se pozitivně odrážejí na naší náladě. O to horší je pro řadu lidí návrat do plného pracovního procesu. Proč si to ale tentokrát nezařídit jinak?

Letní dovolená bývá vnímána jako čas určený k odpočinku, ale i ten může mít různé podoby. Doby, kdy většina lidí dávala přednost pasivitě, jsou již dávno pryč. Dnes své volno mnohdy raději trávíme sportem, čtením knih, poznáváním cizích krajů nebo dalšími formami sebevzdělávání. A právě sebevzdělávání nám může přinášet nejen uspokojení, ale také výrazný posun v kariéře.

Když tu teď padne zmínka o MBA, možná zaváháte... Jistě, studium MBA výrazně prohlubuje znalosti absolventů, a to s důrazem na řešení praktických problémů, ale jak jde dohromady s létem a s odpočinkem? Zkušenosti ukazují, že výborně! Je ovšem třeba vybrat si kvalitní MBA školu, v níž nejen získáte cenné znalosti, ale která vám také poskytne odpovídající flexibilitu, nejlépe prostřednictvím možnosti studovat 100% online. Tak se budete moci vzdělávat kdykoli a odkudkoli, přesně podle svých možností a potřeb.

Studium online? Žádný problém!

Vezměme si jako příklad prestižní MBA školu Business Institut, která se může pochlubit téměř dvěma stovkami špičkových lektorů, jejichž rukama prošli zaměstnanci řady velkých a úspěšných tuzemských i zahraničních společností. V současnosti nabízí nejen 18 MBA programů určených ke studiu klasickou formou, ale i čtveřici velmi zajímavých programů, jež lze absolvovat 100% online. Konkrétně jsou to Marketing a reklama, Management obchodu, Management zdravotnictví a Strategický management. Tyto programy lze začít studovat kdykoli a už za jeden rok získat titul, díky němuž se ve své kariéře můžete výrazně posunout vzhůru.

Nikdo dnes asi nepochybuje o tom, že je titul MBA vysoce ceněným dokladem manažerských dovedností, znalosti a zkušenosti, který svým nositelům přináší u zaměstnavatelů zásadní plusové body. Online studium nyní činí jeho získání ještě dostupnějším každému, kdo si opravdu chce v práci polepšit.

Studium 100% online pochopitelně využijete nejen v čase dovolených, ale hodí se i v řadě dalších životních situací. V Business Institutu máte navíc veškeré studijní materiály k dispozici v online knihovně Bookport – v kterýkoli den týdne a v kteroukoli hodinu, což proces vzdělávání dále zjednodušuje. Využijte tuto příležitost i vy a získejte náskok před těmi, kdo ještě váhají!