Léčebna tachyony vypadá zvenku jako normální chalupa, ale uvnitř se skrývá zázrak!

Léčebna tachyony vypadá zvenku jako normální chalupa, ale uvnitř se skrývá zázrak! Zdroj: Zbyněk Pecák

JXD: Tachyonová komora funguje! Kouřím o cigaretu méně!

V České Krumlově jsme navštívili podvodníka, který tak dlouho koukal na Star Trek, až z toho začal léčit pomocí tachyonů. Jinde než ve Star Treku nejsou. V jeho tachyonové komoře jsem pobyl a poté napsal článek, že takto hloupé šarlatánství jsem dlouho neviděl. Zjevně to hodně pomohlo - podle webu soudě, kšeft se od našeho článku rozrostl. A sám léčitel celou svou vahou dokazuje, že tachyony i komora fungují.

„Dovolte, abychom Vám nabídli zcela jedinečnou pomoc při řešení Vašich problémů na úrovni fyzické, mentální a duchovní působením tachyonové energie. V naší tachyonové komoře (Tachyon Healing Chamber), která je jediná v České republice, můžete nalézt svou cestu zpět ke zdraví. Všechno na Zemi se nachází ve vlastním energetickém kontinuu. Energie proudící energetickým kontinuem pochází z jednoho Zdroje. V Indii se nazývá Posvátná Matka. Křesťanství ji nazývá Duchem svatým. A v mnoha moderních duchovních učeních New Age ji nazývají kosmickou energií. Moderní fyzikové ji pojmenovali jako energii nulového bodu nebo tachyonovou energii.“

Vzůru do komory!

Dojeli jsme na českokrumlovskou adresu, kde tachyonová komora sídlí, uvítal jsem nápis na okně s nemalým potěšením. Stálo tam: Homeopatie – alternativní medicína. Pak se vedle nápisu otevřely dveře a z nich vystoupil extrémně obézní muž. Tak extrémně, že i laik vidí, že je to opravdu nezdravé. A sdělil mi, že je Štefan Janošťák, jednatel společnosti TACHYON CHAMBER s.r.o. Musím přiznat, že tak nezdravě vypadajícího léčitele jako pan Janošťák jsem ještě neviděl. Byl skutečně živoucím důkazem toho, že alternativní medicína nefunguje. Celá situace byla stejně groteskní, jako bych začal provozovat poradnu a měl někde na vratech napsáno: „Zbavte se tabáku! Pomoc s odvykáním kouření!“ No a stál bych před těmi vraty, u nichž bych měl velký popelník plný vajglů, s cigaretou v hubě a vypouštěl oblaka dýmu.

 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!