Video placeholde
Chtěli jsme pana Drábka vytrollit, nechat ho proměřit šutr, že je to meteorit z Proximy, a až mu naměří psychotronické pole, přiznat, že není z Proximy. Proměřil ho a řekl, že nemá psychotronické pole, čímž nás dost vytrollil.
Ty přístroje jsou pravé, funkční a zcela nepsychotronické. Ale dá se s nimi dobře dělat legrace.
Fotografie z šetření pana Drábka. Zatímco on vidí ducha jen v odrazu ve skle okna vpravo dole, já vidím nejméně ještě jednoho – ten flek na zdi vpravo nahoře nad oknem je zjevně lidská hlava, vidíme obličej dívající se doleva.
Tyto přístroje jsou stejně psychotronické jako mobil...
... záběr termokamery fakt není nadpřirozený.
7
Fotogalerie

Klub lovců paranormálních entit úspěšně pracuje dál: Krotitelé duchů zasáhli na Popravčí louce

Kritici našeho seriálu Prodavači vzduchu nepravdivě tvrdí, že odsuzujeme všechny paranormální jevy. Když jsme však byli návštěvou u známého lovce duchů pana Drábka, museli jsme se s jeho činností v úplnosti ztotožnit. Dělá si totiž svým měřením duchů z lidí srandu, což je v této těžké době téměř státotvorná činnost. Proto jsme jej v článku nejen vyzdvihli, ale snad i adorovali. A neminulo se to cílem – Klub lovců duchů úspěšně pracuje dál.

Popis poslední paranormální akce klubu pana Drábka z letošního roku na Popravčí louce je strhující: „Místo získalo paranormální zařazení již někdy kolem 16. století, kdy zde údajně měla jakási žena zavraždit své dítě. Tehdy se tomuto místu říkalo „louka vražednice“. Býval zde i hřbitov, cesty k němu již bohužel neexistují a nikdo vlastně neví, kde původně byl. Jeho existenci potvrzuje vyskytující se zjevení pohřebního kočáru s koňmi a bez jezdce, který zde mnoho lidí spatřilo. Nejčastěji na velikonoční pátek. Zjistit přesné místo je opravdu oříšek – ani místní obyvatelé neznají přesnou lokalitu a často se mylně domnívají, že louka se nachází u Nimrodu. To ale není pravda. Neprozradím, jakým způsobem jsme louku vypátrali my, chceme, aby místo těch nebohých obětí zůstalo neposkvrněno nájezdy různých partiček lovců duchů a zvědavců.“

 

Na strašidla se musí vědecky

Už při naší první návštěvě na nás pan Drábek udělal dojem. Jeho Ghost Hunters Academy ve Šlapanicích je jedním z nejprestižnějších pedagogických zařízení, jaké můžete v České republice studovat. Ve svém oboru představuje špičku v celoevropském měřítku. Po návštěvě ve Šlapanicích mohu potvrdit, že nikde jinde vám v ČR nezmapují vaše domácí nadpřirozené jevy tak odborně. Odhalená strašidla jsou systematicky zdokumentována, zaevidována a strašení ve vašem bytě je pečlivě vyhodnoceno. Navíc má tato instituce ve znaku dva zkřížené pyje! 

 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!