Divoký Kačer: Jiří Ovčáček se vydal hájit pravdu Miloše Zemana do lesů

Divoký Kačer: Jiří Ovčáček se vydal hájit pravdu Miloše Zemana do lesů Zdroj: ČTK

Jiří Ovčáček hledá sebevražedného lumíka, který je napůl brouk a napůl motýl, aby ho donutil k sebevraždě

Prezident Miloš Zeman přirovnal ČSSD k lumíkům, kteří jsou podle Zemana dílem brouci a dílem motýli, co ve volném čase páchají sebevraždu skokem do moře. Zeman zmínil lumíky v souvislosti se sebevražednými sklony ČSSD, což nazval „lumíkovským komplexem.“

Navzdory pohotovému přirovnání pana prezidenta, vyrojilo se nespočet reakcí jak od laiků, tak i znalců, kteří tvrdí, že lumíci nejsou ani brouci a dokonce ani motýli, nýbrž hlodavci, ba co víc, dokonce ani nepáchají sebevraždy skokem do moře.

„Pan prezident si za svým názorem stojí. Lumíci jsou napůl brouci a napůl motýli, co páchají sebevraždy. Pokud jsou navíc zároveň i hlodavci, není to důležité, neboť pan prezident nikde netvrdil, že lumíci nejsou hlodavci. Pouze zdůraznil, že jsou napůl brouci a napůl motýli. To neznamená, že nemohou být i hlodavci. Pan prezident se ohrazuje proti lživým tvrzením, že lumíci nepáchají sebevraždy. Pan prezident dokonce sám několikrát viděl lumíky při sebevraždě,“ hájil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček výrok pana prezidenta. Zda pan prezident viděl sebevraždu lumíků vlevo dole, to již neřekl.

Pravda v TV Barrandov

Aby zvítězila pravda Miloše Zemana, vydal se Jiří Ovčáček se síťkou na motýly do české přírody, aby osobně odchytil lumíka, který bude napůl brouk a napůl motýl a před zraky kamer ho donutil k sebevraždě.

„Udělám to rád ve svém volném čase. Má výprava za sebevražedným hmyzím létajícím lumíkem nebude mít žádný negativní dopad na mou agendu. Někdo by to bral za prázdné gesto, ale já jsem přesvědčen, že je důležité opět dokázat, že prezident Miloš Zeman ví, o čem mluví a že nelze brát jeho slova na lehkou váhu. Do přírody si beru síťku, čutoru s vodou, křesadlo, chleba a nůž. Jsem přesvědčen, že do konce týdne lumíka najdu, aby mohl Jaromír Soukup v TV Barrandov odvysílat přímý přenos svého nového pořadu Lumíkova sebevražda s Jaromírem Soukupem. V tomto pořadu nejen dokážeme, že lumíci jsou napůl brouci a napůl motýli, ale i to, že lumíci tíhnou k sebevraždám,“ pravil odhodlaně Jiří Ovčáček, načež nasedl na velbouda. Naposledy byl spatřen, jak na něm míří do krušnohorských lesů.

Ovčáček se ztratil

„Mohu potvrdit, že od soboty večer probíhá velké pátrání po čtyřicetiletém muži z Prahy, který je pohřešován a všechny indicie nasvědčují tomu, že se ztratil někde v lesích v Krušných horách,“ potvrdil Jiří Bláha, policejní mluvčí, to, co se dalo očekávat, tedy, že se Jiří Ovčáček v lese ztratil.

Podle experta na přežití, Vladimíra Roudného, se stal Jiří Ovčáček s velkou pravděpodobností obětí veverek nebo vysoké. „Takový typ člověka v přírodě nepřežije víc než pár hodin,“ potvrdil.

Jestli Jiří Ovčáček stále hledá sebevražedné lumíky anebo v lese nenávratně zmizel, ukáže až čas. Tak jako tak získá od Miloše Zemana státní vyznamenání a jeho jméno bude navždy zapsáno do našich srdcí.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Realitou je naproti tomu podivný průběh obnovy Mariánského sloupu na Staroměstském náměstí.