Zdroj: FoodIN

Petra Pavičová
8
Fotogalerie

Petra Pavičová odmítla dělat catering jako ostatní

Foodin Catering povýšil cateringovou službu na gastronomický zážitek s lokálním příběhem. Tady už nejde o obyčejné zajištění občerstvení společnosti na večírku unifikovanými jednohubkami, ale o řízenou exkurzi do tajů a chutí různých oblastí a poznávání příběhů místních farmářů, pěstitelů a výrobců.

Příběhy úspěšných žen, které vás inspirují..

Od “korporátu“ k vlastnímu podnikatelskému snu

Před pěti lety se Petra rozhodla od základu změnit svůj život. Opustila manažerskou židli ve velké telekomunikační společnosti a udělala tak první krok ke splnění svého snu. Později se svým manželem založila Foodin Catering, ale netoužila se zařadit mezi všechny ty cateringové společnosti s neosobním přístupem. Chtěla to zkrátka dělat jinak a dodat její nabízené službě přidanou hodnotu: netradiční catering z lokálních surovin a produktů s osobním příběhem jednotlivých dodavatelů. Za tři roky dokázala z nuly vybudovat firmu s pozicí renomované značky, která je dnes vyhledávaná pro svoje originální pojetí cateringu se skvělými chuťovými požitky, ale i zážitky.

Catering jako cesta k poznání lokálních dodavatelů

Právě důraz na lokálnost potravin je pro Foodin klíčový. Odlišuje je to od jiných cateringových společností, nakupujících ingredience od velkých dodavatelů, hypermarketů a přeprodejců. Petra všechny suroviny a produkty pečlivě vybírá a nakupuje napřímo u malých českých farmářů, pěstitelů a malovýrobců. Neustále se snaží objevovat nové a nové dodavatele, aby měla jistotu, že svým klientům nabízí to nejlepší z dané lokality. Osobní kontakt s místními producenty jí umožňuje nasát jejich příběh, který pak při samotné cateringové službě předává svým klientům.

Od farmářů ke klientům

Přes počáteční nesnáze, které byly způsobené časově náročným objevováním a vybíráním těch nejlepších dodavatelů masa, zeleniny, ovoce a dalších potřebných produktů k přípravě lokálního cateringu, ale i hledáním klientely, která pochopí a ocení novátorský přístup, je dnes Foodin společností, připravující catering  i pro tak velké a významné klienty jako je společnost Microsoft, Ikea, Hewlett Packard, LMC, Tchibo, Česká spořitelna a mnoho dalších. Objednáním cateringu u Foodin získá klient nejen kvalitní občerstvení, ale zároveň také skvělý pocit, že svou volbou podporuje českou produkci.

Catering s domácí atmosférou

Foodin Catering svůj servis připravuje s ohledem na co nejdomáčtější atmosféru. V nabídce najdete domácí kravské, ovčí, kozí sýry, telecí, jehněčí, hovězí, krůtí a vepřové maso od malých chovatelů, dále čerstvou, ale i nakládanou zeleninu, pestrou škálu domácích pest, marmelád, dressingů, domácích omáček a mnoho dalších vlastních produktů. Vše je servírované ve stylu La Provence a na designovém nádobí od českých umělců. Převážná většina pokrmů je připravována v bio kvalitě, na své si přijdou i vegetariáni a vegani. Petra se snaží být se svým týmem pro své zákazníky maximálně flexibilní, proto připraví catering prakticky kdekoliv. Tomu pak může být přizpůsobeno i samotné menu. Vše záleží na přání klienta.

Osobní přístup je pro Petru velmi důležitý a to nejen v případě spolupráce s dodavateli, ale i klienty.  Na základě osobního setkání připraví catering tak, aby maximálně odpovídal klientově představě, ale vždy za použití lokálních zdrojů s příběhem.

Zaujal vás Petry příběh? A měli byste zájem se o Foodin Cateringu dozvědět více? Potom navštivte jejich stránky www.foodin.cz.