Zdroj: PT Tours International

Zimní prázdniny v teple: Na palubě luxusní výletní lodi výhodněji než kdy předtím

Léto je sice teprve za dveřmi, už teď je ale nejvyšší čas zamyslet se nad zimní dovolenou. Začátkem dubna lodní společnost MSC Cruises spustila akci, díky níž si chladné měsíce v teple mohou dopřát úplně všichni. Zimní vlna 2019/2020 je určená všem, kteří si místo krátkých ponurých dní chtějí dopřát prázdniny plné slunce, a to ještě výhodněji: druhá osoba v kajutě totiž od listopadu do dubna cestuje na palubách luxusních výletních lodí společnosti za polovinu. Kam je tedy možné vyrazit?

Na ostrovy věčného léta

Zima je v Karibiku tím nejpříjemnějším obdobím v roce: je hezky teplo, ale na rozdíl od léta mnohem méně prší, takže dnům stráveným na pláži pod hřejivými paprsky slunce nic nebrání. Karibské moře je domovem celé řady nádherných ostrovů s bílými písčitými plážemi a bohatstvím života na souši i pod mořskou hladinou. Milovníkům historie Karibik představuje pěknou koloniální architekturu, zkrátka ale nepřijdou ani příznivci gastronomie a samozřejmě proslulého karibského rumu. Poznat je mohou při plavbě výletní lodí po Karibiku: například jen na 14 920 Kč za osobu vyjde týden na v Hondurasu, Mexiku a na Kubě z floridského Miami. Všechny plavby Karibikem v akci zde.

PT Tours International

Za exotikou Blízkého východu

Spalující žár a teploty šplhající k 50 stupňům Celsia odradí od letní návštěvy Spojených arabských emirátů i ty největší dobrodruhy. Co je ale bláznovstvím v červenci a srpnu se v zimních měsících mění v úžasné prázdniny plné slunce v části světa, která má co nabídnout. Od pohádkových pláží přes adrenalinové výlety do pouště až po supermoderní architekturu. Zimní plavba výletní lodí na Blízký východ potěší příznivce nákupů i ty, kteří touží nahlédnout pod pokličku tajemné kultury: třeba na 11denní plavbě se zastávkami ve Spojených arabských emirátech, v Kataru, Bahrajnu a Ománu z Dubaje už od 14 140 Kč za osobu. Všechny plavby po Emirátech v akci zde.

PT Tours International

Na ta nejkrásnější místa Středomoří

Klasika doslova za branami se v zimních měsících vyprazdňuje od davů a první jarní týdny s příjemnými teplotami jsou ideálním obdobím pro její průzkum. Překrásné středomořské přístavy oplývají jedinečnou architekturou, starověkými centry, zapsanými na seznam UNESCO, i obrázkovými plážemi s křišťálově čistým mořem. Užít si středomořskou pohostinnost z pohodlí výletní lodi bude v nadcházející zimní sezóně ještě výhodnější: 7 nocí se zastávkami v Itálii, na Maltě, ve Španělsku a Francii bude stát je 11 410 Kč za osobu. Všechny plavby Středomořím v akci zde.

PT Tours International

Ať už padne volba na okouzlující Karibik, magický Blízký východ nebo tradiční Středomoří, vyplatí se naplánovat zimní dovolenou už teď. 50% sleva pro druhou osobu v kajutě platí jen při rezervaci do 31. července (nebo do vyprodání zásob) a vztahuje se na plavby, které se uskuteční od listopadu 2019 do dubna 2020. Všechny v akci dostupné plavby jsou už teď k dispozici na webu Pt Tours. Vyberte si ještě dnes a užijte si zimní prázdniny v teple.