Video placeholde
Co je kvantová terapie? K čemu slouží? To nikdo neví, ale zní to dobře!
Útulný satelit plný dřevěných koní, kvant a léčitelů má dobré bioenergie i čakry a je prosycen léčivými dementiony
Když jsem ještě mohl řídit, vypsal jsem si jako reportér Reflexu na fabii. Paní léčitelka odjela v mercedesu. Vykvantovala si na něj sama?
Pohled na zahradu paní léčitelky spojenou s vedlejšími zahradami plnou mandal. Snad tam nepřijde vandal. Narušil by ču-žu-švej, kšeft by nebyl výnosnej.
4
Fotogalerie

Léčba dotykem matrixu. Šarlatánka bere za hodinu tisíc korun, Jiřího X. Doležala vyhodila za 15 minut

V tomto díle našeho seriálu jsme navštívili léčitelku, co na svém webu uvádí v podstatě jen ceny. To, co by vám měla svou kvantovou metodou vyléčit, se nedozvíte. Zato se tu dočteme, že paní terapeutka absolvovala v roce 2016 kurs Technika kvantového doteku matrixu a bere 500 Kč za půl hodiny.

Přijíždíme k satelitu u Pardubic o pár minut dřív, než mám domluvenou kvantovou terapii, a jdeme si prohlédnout okolí. Jde o rodinné domky – řadovky, hezké, vkusné a zbrusu nové. U krajního se na zahradě před domem vzpínají dva koně ve skoro životní velikosti. Nejspíš jsou dřevění. Zezadu mají domky spojenou zahradu, mezi zahradami není plot, ten je jen okolo. A na zahradě se to duchovnem jen hemží. Samá vlajka s mandalou. Zřejmě osada psychotroniků, napadá mě.

Pak přichází čas terapie a zvoníme u dveří jednoho z domků, na nichž je nalepena (jak jinak než duchovní) samolepka. Paní Třísková otevře na zazvonění, já se představím a ona s nelibostí popatří na fotografa a kameramana.

„Já nemám dovoleno, aby mě někdo nahrával!“

„Kdo by vám to měl dovolovat?“ ptám se.

„Já jsem si to nedovolila,“ odvětí paní Třísková neochvějně.

I poslal jsem fotografa s kameramanem ven a šel si sednout s paní terapeutkou do kvantovny. „Kvantový dotyk je o tom, že si člověk se mnou popovídá a já se v něm snažím najít sebelásku k sobě samému. Není to kvantování nebo něco takového,“ vysvětluje mi.

Znejistím – vždyť se to tak jmenuje, ne?

Dostane se mi vysvětlení, že to tak pojmenoval pan Ondráška, u něhož byla na kursu. 

Když jsme u té kvantové fyziky, tak se paní Třískové zeptám, jak dlouho trvá Planckův čas. Bohužel to neví, přestože jde o základní pojem kvantové fyziky. Když chci tento rozpor vysvětlit, říká: „Já to tam mám takhle napsaný, ale fyzicky to ta kvantová terapie z mého pohledu asi není. Tak to někdo nazval, ale já to chápu jako čištění. Je to pročištění nastavení člověka.“

„A proč se to tedy jmenuje kvantová terapie?“

„Protože to tak nazval pan ­Ondráška.“

„A není to spíš proto, že je to slovo v módě?“

„Je to asi taky klidně možný,“ přitaká překvapivě paní léčitelka.

Nakonec se zeptám, co je vlastně matrix, když absolvovala ten kurs kvantového dotyku matrixu. A paní Třísková zareaguje velmi duchovně. Jednoduše mě vyhodí. „Nechci si už s vámi povídat.“

Celou reportáž najdete v Reflexu č. 18, který je k dostání od čtvrtka 2. května 2019.

Reflex 18/2019Reflex 18/2019|Archív