Avengers: Endgame - ilustrační snímek

Avengers: Endgame - ilustrační snímek Zdroj: Marvel Studios/Disney

Andrej Babiš prozradil děj nových Avengers, a ani přesto neodstoupí. Je to kampaň, tvrdí

Andrej Babiš překonal sám sebe a jednou pro vždy dokázal, že je politicky nesmrtelný. Po všech těch Čapích hnízdech, uniklých odposleších, zakleknutích, korunových dluhopisech a podobně přišel s čistým a krystalickým zlem. Na svolané tiskové konferenci, která byla vysílána živě jak přes sociální sítě, tak i přes některá média naprosto s klidnou tváří vyzradil děj nových Avengers, přestože věděl, že tento film spousta lidí ještě neviděla.

„Andrej Babiš je hráč. Hledá mantinely a snaží se posouvat hranice možného i nemožného. Po těch letech plných kampaní zkouší, kam až může zajít, a vypadá to, že si může dělat, co se mu zlíbí. Nyní konečně seznal, že je politicky nesmrtelný,“ usuzuje politolog Evžen Rovný, který premiéra Andreje Babiše dlouhodobě sleduje a analyzuje.

„Prozradit děj jsem nechtěl. To oni mě k tomu donutili. Všichni ti Kalousci, Bémové a podobně. Klidně jsem si mohl premiérovat na Čapím hnízdě, které není moje, ale byl jsem k tomu dotlačen. Je to kampaň,“ obhajoval se Andrej Babiš jen pár hodin po tiskové konferenci, na které zničil filmový zážitek tisícům diváků.

Podle agentury Modusis, která se zabývá volebními průzkumy, vyzrazení děje Avengers nemělo na preference ANO žádný negativní vliv. Naopak skokově vzrostly o dvě procenta.

Podle mluvčího agentury Modusis Tomáše Krátkého voliči ANO viní za vyzrazení zápletky hlavně opoziční TOP 09, případně Piráty, neboť uvěřili tvrzení, že k tomu byl Andrej Babiš donucen.

„Tohle už Kalousek přehnal. Celý rok se těším na zakončení Avengers a on donutí pana Babiše prozradit zápletku. Za panem Babišem stojíme. On jako jediný je schopen dovést naši zemi k prosperitě a zářné budoucnosti,“ spílal na adresu Kalouska pan Jaromír.

Odpůrci Andreje Babiše mu tento poslední „zločin“ odmítají odpustit a chystají demonstrace.

„Tohle je poslední kapka. Tohle si premiér nemůže dovolit. Tohle předčilo úplně všechno. Stydím se za svého premiéra,“ vzlykal pan Tomáš v obleku Captian Marvel, který byl v době prozrazení zápletky zrovna na cestě do kina na nové Avengers.

„Celý zážitek je v čudu. V čudu. Tohle mu ale nemůže projít. S tím musíme něco udělat. Povstaneme a srazíme to zlo k zemi,“ vykřikoval pan Lukáš Zoubek v převleku za Thora a mával přitom nad hlavou kladivem z polystyrenu.

„Babiš je nový Thanos,“ vyřvávali zase další fanoušci Marvelu.

Ano, je to tak. Mnozí považují Babiše za Thanose, který však nepotřebuje rukavici k tomu, aby vyhladil polovinu lidstva. Jemu stačí státní aparáty a zakleknutí, aby vyhladil polovinu živnostníků i firem.

Vypadá to, že Andrej Babiš si připíše další veliký úspěch. Opět sám sobě i celé zemi dokázal, že je politicky nesmrtelný. Na tento pátek plánuje další tiskovou konferenci, kde se prý chystá k finálnímu kroku. Politologové tvrdí, že na této tiskové konferenci prozradí, kdo usedne ve Hře o trůny na železný trůn, čímž se utvrdí v tom, že bude vládnout na věky věků.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Smutnou pravdou ale je cirkus kolem Tomia Okamury.