Filipínský prezident Rodrigo Duterte tvrdí, že má velký penis

Filipínský prezident Rodrigo Duterte tvrdí, že má velký penis Zdroj: King Rodriguez/Presidential Photo

Zeman má soupeře v bonmotech: Filipínský prezident Duterte tvrdí, že má mimořádně velký penis

Filipínský prezident Rodrigo Duterte (74), který je v úřadě od června 2016, proslul mnoha nevybíravými bonmoty. Někdy dokonce předčí evropského mistra tohoto oboru, českého prezidenta Miloše Zemana. Před několika dny se Duterte při projevu ve městě Puerto Princesa na ostrově Palawan dokonce několikrát pochválil, že má velký penis.

Duterte před svými příznivci v projevu ve filipínském městě Puerto Princesa tvrdil, že pokud jde o jeho penis, tak je „velmi dobře vybavený“. Sám se u toho svým hříčkám s pohlavním orgánem smál.

„Kdyby mi dal Bůh malý penis, tak bych si ho uřízl před oltářem,“ vysvětlovat filipínský prezident shromážděnému davu. Dodal, že když byl mladý, tak jeho penis „téměř vzhlížel k nebi“. Dokonce prohlásil, že když je jeho pohlavní orgán vztyčený, jeho vrchol se dotýká jeho břicha. A poděkoval svému otci, že ho pustil do světa jak skvěle „vybaveného“.

Líčil také posluchačům, že když jako student navštěvoval křesťanskou školu, tak mezi kolegy chodil nahý, zatímco ostatní se zakrývali ručníky. A že jeho velikost penisu už tehdy budila „obdiv ostatních studentů“. Ženy prý před ním kvůli tomu utíkaly, protože se bály, že s nimi bude mít sex.

Duterte a jeho výroky

Jak je vidět, i takový mistr bonmotů, jakým je bezesporu Miloš Zeman, v tomto směru na Duterteho „nemá“.

Například v srpnu loňského roku filipínský prezident byl kritizován po celém světě, když prohlásil, že „dokud bude tolik krásných žen, o tolik více bude znásilnění“.

V souvislosti se svým nesmiřitelným bojem proti drogám v minulosti prohlásil, že jako prezident bude chtít těly zločinců nakrmit ryby v Manilské zátoce a že chce „vyhladit“ všechny narkomany. Přirovnal se u toho k nacistickému vůdci Adolfu Hitlerovi. Za to se ale později omluvil.

V říjnu 2016, po kritice ze strany Spojených států, pak označil amerického prezidenta Baracka Obamu za „zkurvysyna“.