Nový název populární Ordinace.

Nový název populární Ordinace. Zdroj: TMBK

Multikulti proniklo už i do seriálů! V Ulici hraje černoch, imigranti berou našim hercům práci

Vlastenečtí znalci umění běsní. V jejich oblíbeném seriálu Ulice se objevil černoch, což znamená jediné. Nová fáze multikulti je tu. Oproti Německu a jiným západním zemím probíhá v naší kotlině multikulti obohacení mnohem rafinovaněji a plíživěji. Černoch v Ulici je jen prvním prstíkem multikulti jezinek v našich českých dveřích.

Je to logické. V pohraničí hlídají hlídky domobrany vyzbrojené nunčaky a dobrými úmysly. Tudy se k nám imigranti jen tak nedostanou. Navíc je Česká republika pod bedlivým dohledem Tomia Okamury, který svou urputnou vlasteneckou rétorikou bdí nad pořádkem a jakékoliv mešity anebo negroidní vetřelce odhalí, prodá jim sushi a pošle zpět do Iráku. I běžní obyvatelé jsou připraveni a vždy ve střehu. Nenechají se opít rohlíkem a neskočí na vějičku vítačů a sluníčkářů. Mohlo by se tak zdát, že u nás multikulti nehrozí. Opak je ale pravdou. Jsme svědky takzvaného plíživého multikulti, které zatíná své drápky.

Multikulti republika jako výsledek spiknutí elit

Afroamerický herec v seriálu Ulice je toho důkazem. „To jsem si takhle po práci pustil Ulici, že si jako vyčistím tu hlavu. Otevřel jsem si sedmého lahváče, užívám si kultury, když tu na mě z televize vybafne čmoud. V ten moment jsem se zakuckal a spadl z gauče. Byl to šok. Už to začalo. Okamžitě jsem si naostřil klacek a zamknul ženu v koupelně, aby ji neznásilnil nějakej mohamedán,“ rozčileně prozradil Tomáš Břínek, vlastenec a rozhořčený divák.

Tomáš Břínek není jediný, koho přítomnost Afroameričana v seriálu Ulice vyvedla z míry. Televize Nova obdržela nespočet stížností i několik výhružek. Ani to ji však neodradilo a spolu s dalšími televizními kanály připravuje pozvolné změny, které směřují k jedinému. K multikulti republice. „Je to spiknutí elit. Úplatné televize skáčou, jak Evropská unie píská. Lidé bděte,“ nabádá na sociálních sítích nejeden vlastenec.

Vlastenec sledující Ulici.Vlastenec sledující Ulici.|TMBK

Staronová show Tvůj imigrant má můj hlas

U Afroameričana v Ulici to samozřejmě všechno jenom začíná. Podle nepotvrzených informací ze zákulisí televizních stanic nás čekají pozvolné, ale veliké změny. Nejenže bude přibývat postav jiné rasy i náboženství, zajeté seriály dokonce přejdou pod nové názvy. Například Ordinace v Růžové zahradě by se měla do dvou let přejmenovat na Ordinaci v Růžové mešitě. A to není všechno. Přinášíme seznam všech seriálů a pořadů, které doznají v rámci multikulti změny v názvu.

- Tvoje tvář má známý hlas přejde plynule na „Tvůj imigrant má můj hlas“.

- Sitcom Comeback bude mít další řadu pod názvem Come here and welcome.

- Obnoví se i pořad Chcete být milionářem. Nový název bude „Chcete být Čechem?“ a výherce získá státní občanství.

- Ano, šéfe bude přejmenováno na Jawohl, frau Merkel. Místo Pohlreicha zde bude servilní sluníčkář objíždět všechny ubytovny v republice a zjišťovat, jestli plní příkazy z Německa o přijímání imigrantů.

- Velmi oblíbený pořad Prostřeno bude přejmenován na Odpáleno, kde soutěžící již nebudou soutěžit v tom, kdo udělá lepší šlichtu, ale v tom, kdo podomácku vyrobí lepší špinavou bombu, se kterou se odpálí v metru.

Změny v pořadech samozřejmě budou přibývat a my je budeme bedlivě sledovat. Do té doby nezbývá než čekat, až nám ty naše křesťanské hodnoty protečou mezi prsty.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Ordinace a Prostřeno se zatím nepřejmenovávají, skutečných problémů má naše země ale víc než dost.