Prezident Miloš Zeman

Prezident Miloš Zeman Zdroj: Reprofoto TV Nova

Miloš Zeman se omluvil, ze tří omluv mu tedy zbývá poslední. Potom si ho k sobě povolá Cthulhu

Prezident Miloš Zeman se omluvil bývalému starostovi rakouského hlavního města Vídně, kterého kritizoval na základě nesprávné informace, kterou obdržel. Je to tak. Prezident Zeman se skutečně omluvil, což je u něho nevídané. Dále řekl, že to byla již jeho druhá omluva. Pokud sledujete bedlivě českou politickou scénu, víte, že Miloš Zeman má k dispozici tři omluvy. Jakmile využije i tu třetí, vynoří se ze země temný Cthulhu a vezme si ho k sobě do své říše.

Málo se totiž ví, že kdysi dávno uzavřel Miloš Zeman právě s temných Cthulhu smlouvu, kterou stvrdil krví. Ne svou, ale krev to byla.

Cthulhu nadělí Miloši Zemanovi politickou moc, slávu a prostatu jako panic. Do vínku mu ale dá jen tři omluvy. Jakmile je vyčerpá, Cthulhu si přijde pro jeho duši. Tak zní smlouva, která je pro oba aktéry závazná.

Tato informace jistě vnáší trochu světla do neustálého hanění a očerňování pana prezidenta. Ať už to je třeba Peroutkův článek nebo slavná „kunda sem, kunda tam,“ z úst prezidenta nezazněla ani jednou omluva. Nyní už je jasné proč. Miloš Zeman si nemůže dovolit se neustále za něco omlouvat, protože by si pro něho přišel Cthulhu.

Nejraději by se omlouval každý den

„Nyní, když tato informace prosákla na veřejnost, nemá cenu kolem toho vytvářet kouřovou clonu. Ano, je to tak. Pan prezident uzavřel smlouvu s jistým temným Cthulhu, ve které má povolené pouze tři omluvy. Jakmile se omluví potřetí, pan prezident se odebere spolu s temným Chthulhu kamsi do jiné sféry, nebo tak nějak,“ vysvětloval prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček, jak se věci mají.

„Právě proto s těmi omluvami musíme šetřit. Vy si nedokážete představit, jak je z toho pan prezident špatný. On to je prima chlap se srdíčkem na dlani, co by se nejraději omlouval každý den. Kolikrát po večerech pláče, že se nemůže omluvit. Až mi to rve srdce, když ho občas vidím. Ale smlouva je smlouva. To se nedá nic dělat. Pan prezident obětoval pro blaho celé země svou duši a možnost se pořádně omluvit. Pokoušeli jsme se tu smlouvu nějak obejít. I s právníkem jsme to řešili. Byla zde varianta, že bych se omlouval já z pozice viceprezidenta, ale pan prezident raději nechtěl riskovat. Je to velká oběť, kterou dal pan prezident na oltář jménem Česká republika a za to si ho všichni musíme vážit,“ zamáčkl Jiří Ovčáček slzičku.

Pražská kavárna otočila

V kontextu této informace to celé začíná dávat smysl a mnozí novináři i členové Pražské kavárny vzkazují panu prezidentovi, že to nyní již chápou a že ho za to uznávají.

„Já to vůbec nevěděl. Měl jsem za to, že je pan prezident Zeman zahořklý pomstychtivý dědek, který koná zlo a nikdy se neomluví. No a teď vidíte. Trpí pro naše dobro. Zmýlil jsem se v něm. Všichni jsme se v něm zmýlili. Naše úsudky zastřela povrchnost a krátkozrakost. Nikdy jsme si nepoložili otázku, proč to asi všechno pan prezident dělá. Bylo pro nás jednodušší ho označit za zahořklého senilu,“ přiznal pan Jaromír, jeden z elitních členů Pražské kavárny.

Konečně tak velké tajemství Miloše Zemana vyplulo na povrch a všichni se dozvěděli celý kontext jeho činů. Zeman se prostě nemůže omlouvat na potkání. Už mu zbývá jen poslední omluva a potom si ho temný Cthulhu vezme k sobě. Popřejme mu, ať svou poslední omluvu užije s rozvahou.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Smutnou realitou však jsou další výroky Miloše Zemana v Rakousku.