Cestu mezi novináře razili Čaputové dva bodyguardi

Cestu mezi novináře razili Čaputové dva bodyguardi Zdroj: Blesk:TONDA TRAN

Jen pár hodin po zvolení Čaputové začaly na Slovensku hořet kostely a začalo platit právo šaría

To, před čím spousta českých vlastenců a myslitelů ohánějících se selským rozumem a diplomem z vysoké školy života varovala, se nyní přetavilo v realitu. Po zvolení Zuzany Čaputové slovenskou prezidentkou se tato země ocitla v troskách. Její benevolence vůči imigrantům a především absence konečného řešení islámské otázky ve volebním programu zapříčinily, že Slovensko obsadili muslimové spolu se Sorosem.

„Pan Soros obsadil Poprad. Ubytoval se v hotelu a hodlá zde setrvat na dobu neurčitou,“ líčí náš zahraniční zpravodaj Vojtěch Bláha, jaká je aktuální situace na Slovensku.

Vedle Sorose, který nekontrolovaně zaplavil Poprad, je tu samozřejmě problém s imigranty. Ti na Slovensko po zvolení Čaputové přicházejí z Německa, Belgie a Švédska.

„Všechno to jsou mladí muži s iPhony. Jsou to potomci uprchlíků, kteří se již narodili v Evropě. Zde však nezapadli, takže se cítí vykořeněni. Jsou patřičně zradikalizováni. Kromě své víry, za kterou jsou ochotni zemřít, nemají pro co žít,“ prozradil Vlastimil Soukup, odborník na vnitřní i vnější bezpečnost z SPD, který je zároveň řidič linkového autobusu.

„Čaputová není moje prezidentka,“ vykřikoval na ulici Zdeněk Pospíšil, český občan, jehož prezidentem zůstává i nadále Miloš Zeman. Ostatně k panu Pospíšilovi se přidala i spousta ostatních Čechů, kteří svorně tvrdí, že Zuzana Čaputová není jejich prezidentka. Dokonce na několika místech v Čechách koluje petice na odvolání Zuzany Čaputové. Zda je tato petice na Slovensku právně vymahatelná, to nám iniciátoři petice nebyli schopni říci, nicméně oni sami věří, že když těch podpisů bude hodně, že s tím snad něco dělat půjde.

Zatímco v České republice mezi českými vlastenci koluje petice za odvolání Zuzany Čaputové, Slovensko je v plamenech. Kostely po celé zemi hoří a místo nich se začínají stavět mešity. Lokálně se začalo dokonce objevovat právo šaría, a to opravdu jen pár hodin po zvolení nové prezidentky.

„Tohle je děsně smutné. Buďme rádi, že to nepotkalo nás. Díky bohu, že jsme si nezvolili toho Drahoše, protože to je jen Čaputová v kalhotách. Sláva Zemanovi, který islamizaci nedovolil. Jímá mě hrůza při pomyšlení, že by na hradě seděl Drahoš. To bysme dopadli jako to nebohé Slovensko,“ přispěl svým názorem posunovač Štěpán Ouřada, který má jenom tři zuby, ale zato má hen ten selský rozum a ví naprosto přesně, co je pro Českou republiku nejlepší.

Pozorovatelé z řad českých odborníků tvrdí, že je otázkou několika málo dnů, kdy bude slovenská ústava nahrazena Koránem.

„Musíme postavit na hranicích zeď,“ hřmí Tomio Okamura a mnozí mu dávají za pravdu. Zeď na hranicích se Slovenskem je jediná možnost, jak zabránit, aby se k nám Slováci, kteří jsou nyní již všichni muslimové, dostali a pokusili se nám zničit naše křesťanské hodnoty.

Teď totiž už nejde o Slovensko. To je ztracené. My jsme jim říkali, ať to nedělají, ale oni nedbali na naše rady. Teď je pozdě. Nyní musíme myslet na sebe a zabránit islamizaci té naší malebné zemičky. Vlastenci, zamkněte dcery, nabijte pušky, zabarikádujte si garsonky. Islám se blíží. Winter is coming.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. SKutečností ale naproti tomu je, že Rusko se s Ukrajinou odmítá bavit o anektovaném Krymu.