Video placeholde
...
Beverly Hills 902 10
Parta středoškoláků z Beverly Hills 90210
...
Rok 1991, celá parta je pohromadě (zleva): Steve, Kelly, Donna, David, Andrea, Brandon, Brenda a Dylan.
31
Fotogalerie

Donna, Brandon i Steve míří zpátky do TV! V létě se vrátí seriál Beverly Hills s původním obsazením

Potkalo to Dallas, Pobřežní hlídku. Gilmorova děvčata, Městečko Twim Peaks i Červeného trpaslíka. Tyto ikonické seriály spojuje to, že se vrátily v novém tisíciletí i s částí nebo s kompletním původním obsazením. A podobně by na tom měl být i seriál Bevery Hills. Stanice Fox oznámila, že si na letošní léto objednala šestici dílů, a rovnou vypustila na svět teaser, který sice nic zajímavého neukáže, ale definitivně potvrzuje, že se staří hrdinové vrátí. Podívejte se na něj v úvodním videu. Následuje po něm původní znělka z vysílání TV Nova v 90. letech.

O jeden reeboot seriálu už se tvůrci pokoušeli v letech 2008–2012. Tehdy projekt 90210: Nová generace příliš nezaujal. Kromě názvu totiž neměl s původním seriálem nic společného. To by se nyní mělo změnit.

Vrátit by se totiž měla velká část z původní sestavy. Účast zatím potvrdili Jason Priestley (Brandon), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) a Tori Spelling (Donna). 

Původní seriál měl premiéru 4. října 1990 a celkem 293 dílů se vysílalo až do 17. května roku 2000. Prací na nových dílech je pověřeno kreativní duo, které tvoří Chris Alberghini a Mike Chessler. Oba pracovali už na sérii o nové generaci, tak snad tentokrát budou mít více štěstí. Co na návrat legendárního seriálu říkáte? Budete se dívat? A nechcete si o tom promluvit?