Miloš Zeman a Jaromír Soukup - ilustrační snímek

Miloš Zeman a Jaromír Soukup - ilustrační snímek Zdroj: TV Barrandov

Jaromír Soukup oslavil padesát Jaromírů Soukupů, Zeman ho prohlásil za přítele a Ovčáček žárlil

Předseda hnutí LIST, majitel televize Barrandov, moderátor sto dvaceti pořadů, které se všechny jmenují „něco“ Jaromíra Soukupa, a čerstvý padesátník Jaromír Soukup slavil narozeniny.

V pátek pořádal opulentní párty, na kterou pozval své přátele přívržence, no prostě všechny zoufalce, kterým na ostatních televizních stanicích dávno odzvonilo a chytnou se už jenom na Barrandově. Samozřejmě, že přišli i důležití hosté v čele s prezidentem Milošem Zemanem. Na toho byl oslavenec obzvlášť natěšený, protože mít na oslavě narozenin prezidenta, to je známka společenské prestiže.

Miloš Zeman pronesl na oslavě projev, což poslední dobou moc nedělal, a samozřejmě sršel bonmoty a vychvaloval moderátorský um Jaromíra Soukupa. To se dalo čekat, protože je poměrně neslušné na něčích narozeninách o oslavenci prohlásit, že stojí za hovno.

Potom to ale přišlo. Ve svém projevu náhle označil Miloš Zeman Jaromíra Soukupa za svého přítele. V ten moment se Jaromíru Soukupovi na tváři Jaromíra Soukupa zaskvěl nefalšovaný úsměv Jaromíra Soukupa. Byla to dojemná chvilka.

Okamžitě si ti dva uličníci padli do náruče a dlouze se objímali.

„Budeme spolu navždy,“ zamačkával Jaromír Soukup slzu v objetí s Milošem Zemanem.

„Nikdo nás nerozdělí,“ přitakal mu dojatý Miloš Zeman.

Všichni přítomní byli zasaženi nádherou okamžiku. Někdo dojetí plakal, jiný tleskal.

Kdo rozhodně netleskal, byl mluvčí prezidenta republiky, viceprezident a neoficiální první dáma Jiří Ovčáček.

Někteří přítomní tvrdí, že v momentě, kdy se Jaromír Soukup s Milošem Zemanem objali, rozšířily se mu vzteky nozdry a bouchnul pěstičkou do stolu. Až tak byl rozrušený.

Zdroje blízké Hradu prozradily, že cestou z oslavy udělal Miloši Zemanovi Jiří Ovčáček žárlivou scénu. Měl mu prý plačky vyčítat, že on pro něho dělá první poslední, bažanta mu vynáší, ale jediné, čeho se z jeho strany dočkal, je chlad a nezájem.

To jsou samozřejmě jen nepotvrzené informace, takže se nyní vrátíme k faktům.

Faktem zůstává, že Tomio Okamura koupil Jaromíru Soukupovi k narozeninám bytový doplněk, což bylo pro mnohé trochu zklamání, neboť se od Okamury očekávalo, že Jaromíru Soukupovi k narozeninám zastaví islám.

Navzdory žárlivé scéně Jiřího Ovčáčka se narozeninová oslava Jaromíra Soukupa povedla na jedničku a všichni přítomní byli nejen spokojeni, ale dost dobře dostanou příští rok státní vyznamenání, protože přátelé Jaromíra Soukupa jsou nově i přátelé Miloše Zemana. A komu jinému dát vyznamenání než přátelům, že?

Za celý Reflex přejeme i my panu Jaromíru Soukupovi spoustu dalších pořadů Jaromíra Soukupa a ještě minimálně padesát Jaromírů Soukupů k tomu.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale je, že mladoboleslavská Škoda oficiálně ukázala první snímky nového modelu Kamiq.