MeToo pro muže

MeToo pro muže Zdroj: Profimedia.cz

JXD: MeToo potřebují i muži. Vím, jak na to

Ve svém celoživotním boji za generovou vyváženost, která je pro mne skutečnou hodnotou, jsem dospěl k jednoznačnému závěru: Ochranu, jakou poskytuje ženám kampaň MeToo, zasluhují i muži. Proto apeluji na všechny produkční, marketéry, foundraisery a agentury zastupující progresivistické aktivisty: Pojďme chránit muže před sexuálním obtěžováním na pracovišti!

Přestože většinu svých reportáží píšu stylem „na vlastní kůži“, v tomto textu se musím držet pouze svých teoretických úvah, ovšem založených na studiu kvalitní sexuologické literatury. Personální politika vedení redakce týdeníku Reflex je totiž velmi specifická, a proto již třicet let zaměstnávají výhradně ženy s vybraně špatným vkusem. Proto jsem, přestože pro Reflex píšu již víc jak čtvrt století, ještě na pracovišti nikdy sexuálně obtěžován nebyl – a to nejen od žen, ale ani od homosexuálních mužů. To druhé mi nevadilo.

Ano, jiní muži jsou hezčí než já a mohou být na pracovišti sexuálně obtěžováni s vyšší pravděpodobností než já. A zasluhují proto stejnou ochranu, jaké se díky kampani MeToo těší ženy.

Do roka a do dne z USA do celého světa

Podívejme se, jakých úspěchů již feministky, gender aktivistky a jiné dámy s poruchou identity dosáhly. Před rokem a půl nějaká americká herečka zjistila, že se film, ve kterém si poctivě vysouložila roli, nechytil. I když dala producentovi, nebyla z ní hvězda, protože sice roli po zásluze dostala (byl fakt odporný a zasloužila si ji), publikum ale její výkon neocenilo, a z filmu se nestal trhák. Za což bylo potřeba producenta exemplárně potrestat. Proto jej umělkyně udala, že mu tu felaci provedla v nesvobodné rozhodovací situaci, neboť tu roli fakt chtěla. A producent byl zničen.

Jak se to dostalo do novin, uvědomila si hned celá řada hereček, co daly, načež se film nechytil, že za to může producent. Postupovaly stejně jako ta první, a americká politicky korektní, slušná a generově vyvážená společnost zničila celu řadu globálně úspěšných mužů za to, že jim celý život kvůli slávě, rolím a penězům po hlavě skáčou do postele začínající umělkyně z celé planety. Když jsem byl pouhý rok po zahájení kampaně k výročí v rozhlasové besedě, už se jedna (česká) feministka chlubila, že dělá za (české) koruny školení pro zaměstnankyně firem, aby je kolegové neplácali po zadku.

Stačí to celé jen rozjet

Postupujme tedy podobně jako feministky, rozšiřme MeToo i na muže, kteří jsou na pracovišti sexuálně obtěžováni chlípnými kolegyněmi, a pojďme proškolit národ. Nejprve je potřeba si uvědomit základní východiska: Vesmír, život a potence jsou konečné. Řada řidičů v ČR řídí pod vlivem alkoholu, a počet infarktů nebudu radši uvádět, abych ho nedostal.

Proto naprosto nevíme, zda sexuální akt, který nevykonáme dnes, budeme moci vykonat zítra. Druhým tristním faktem je, že s každým dalším dnem života muže neúprosně klesá počet žen, které jsou mu ochotné dát. Sex s prostitutkou narcistu neuspokojí. Takže nikdo třeba mého věku neví, jestli ta, co by mu byla ochotná dnes dát, není poslední ženou v jeho životě, kterou něco takového napadlo.

Řešení jakéhokoliv sexuálního obtěžování muže ženou na pracovišti je tedy řešitelné velmi snadno, byť dvoufázově. Ve fázi první (kromě těch mužů, co si opravdu hodně věří) si muž nechá předepsat Viagru, a nosí ji neustále u sebe, hlavně do práce. V momentě, kdy jej začne libovolná kolegyně sexuálně obtěžovat, pak jednu tabletu nepozorovaně pořádně rozkouše a zapije (nemá se to, ale zabere to takhle za deset minut), a těch deset minut hovoří s kolegyní o pracovních záležitostech. A jak Viagra zabere, tak na to vlítnou.

Vydavatelku svých knih mám, je vynikající, takže mám vysoké nároky. Ale mezi mladými je hodně talentovaných lidí, a věřím, že moje nabídka bude zajímavá. Tak se hlaste. Hledám na výše zmíněné agenta, produkci. Někoho, kdo na to – jako to mají zařízené feministky – sežene státní dotace, Sorosovy dotace, norské dotace, evropské dotace, a vyběhá zákon, že jsou ty školení pro firmy povinné – a že je firmy musí platit. No a to už budeme startovat. Už jen stačí najmout limuzínu s řidičem, která mě bude vozit po korporacích, a já vám tam budu za vaše peníze vykládat, že když vám nějaká bude ochotná dát, že do toho máte jít. Pro potenciálního produkčního – jedeme samozřejmě napůl! Nabídky do emailu.