Zdroj: Caram Prague

4 úžasná místa planety – jako stvořená pro žádost o ruku

Dámy, přiznejte se. Která z vás už si v živých barvách alespoň jednou představovala onen dokonalý okamžik, kdy se před vámi váš partner konečně vysloví? Pojďme se na chvíli zasnít a přenést se na 4 dech beroucí místa na zemi, kde si nebudete přát nic jiného, než aby se žádost o ruku stala skutečností.

Norsko – opojeni polární září

Existuje několik míst na světě, odkud spatříte polární záři, málokde bude ale tak magická jako právě v Norsku. Když lidé popisují svůj pocit, kdy poprvé uviděli světla polární záře, připadá vám to jako popis okamžiku štěstí ve své nejčistší podobě. A teď si představte, jak tento pocit umocní nečekaná žádost o ruku a oslnivý třpyt zásnubního prstenu s diamantem.

Santorini – modrobílá romantika

Řecké městečko Santorini si získalo srdce nejednoho turisty, a to zejména díky malebným modrobílým stavbám, jež kontrastují s temně modrou hladinou moře a vulkanickou krajinou. Věříme, že vaše srdce by získal i muž, který by tu před vámi pokleknul. Navzdory proudícím davům tu nad městečkem Oia zažijete ten nejúžasnější a nejromantičtější západ slunce. Svůj jedinečný životní okamžik tu však snadno skryjete před zraky turistů v některé z místních restaurací nebo v hoteluRocabella v soukromé vířivce s výhledem na celý ostrov.

Caram Prague

Caram Prague

Maledivy – tam, kde se sny stávají skutečností

Bělostná písčitá pláž, moře tak smaragdově modré, až vám z něj přechází zrak a široko daleko jen vaše drahá polovička a vy s malou krabičkou schovanou v zadní kapse kalhot. Už chybí jen nebe zahalené do pastelových barev zapadajícího slunce a někdo by mohl namítat, že jde o romantiku vystřiženou z romantického filmu, a ne z běžného života. Soukromé ostrovy a luxusní resorty na Maledivách vám však potvrdí opak, jelikož každou chvilku se tu romantické žádosti o ruku přesně s tímto scénářem odehrávají. Nezapomenutelný zážitek z dovolené vám jakožto čerstvým snoubencům přichystají například v resortech Gili Lankafushi, Soneva Fushi nebo Huvafen Fushi.

Caram Prague

Soufriere, St. Lucia (Ladera resort)

Pokud váš milovaný jednou prohlásí „Miláčku, poletíme do Karibiku!“, doufejte, že vás vezme na ostrov Svaté Lucie. Tento tropický ostrov vás okouzlí svou rozmanitostí – majestátnými horami, sopkami a zelení lemovanou exotickými plážemi. Uprostřed této nádhery se vás partner potom může zeptat na cokoliv a mít záruku, že vždycky odpovíte ano. Obzvláště v resortu Ladera, který se pyšní unikátní polohou a výhledem na pohoří Piton (níže na obrázku), jímž se zde kocháte ze soukromého bazénku a houpačky.

Caram Prague

Pokud si tedy, pánové, lámete hlavu s dárkem pro ženu k blížícímu se Valentýnu, s exotickou dovolenou a zásnubním prstýnkem z bílého zlata rozhodně nešlápnete vedle!