Partnerskou zemí letošního ročníku je Indonesie

Partnerskou zemí letošního ročníku je Indonesie Zdroj: Shutterstock

HOLIDAY WORLD 2019: V Holešovicích se sejde 40 zemí světa i perly z Česka

Veletrh cestovního ruchu HOLIDAY WORLD, který se koná ve dnech 21. až 24. února 2019, přilákal do pražského holešovického výstaviště více než 40 zemí z celé planety. Významná mezinárodní akce letos kromě atraktivních exotických i tuzemských destinací poprvé přinese i umění, a to v rámci premiérového souběhu s veletrhem PAMÁTKY – MUZEA – ŘEMESLA.

Jeden z nejvýznamnějších veletrhů svého druhu ve střední Evropě se v Holešovicích představí již po osmadvacáté. HOLIDAY WORLD 2019 tradičně přinese tipy pro cestování a dovolené všech kategorií. Kromě našich sousedů a dalších evropských zemí včetně Středomoří mohou návštěvníci načerpat informace o exotických krajinách, jako jsou Jihoafrická republika, Thajsko, Čína, Indonésie, Dominikánská republika, Kuba, Mexiko, Sri Lanka, Palestina a mnoho dalších a za zvýhodněné veletržní ceny přímo zakoupit konkrétní zájezdy.

Na veletrh se opět vrací Izrael a India Tourism, nově se představí Jihoafrická republika. Nováčkem mezi vystavovateli bude také souostroví Turks and Caicos kam patří např. ostrov Providenciales. Ten se umístil na 1. místě prestižní ankety o nejkrásnější ostrovy světa pro nadcházející sezonu, kterou každoročně vyhlašuje renomovaný cestovatelský server Tripadvisor.com. Ostrov je rájem potápěčů a najdete zde úžasné pláže, luxusní hotely a apartmány.

Partnerskou zemí se pro letošní rok stala INDONESIE, země více než 17tis. ostrovů. Vydejte se na cestu k úžasným příběhům a navštivte stánek INDONESIE ve Střední hale Průmyslového paláce.

Unikáty více než 40 zemí světa představí na 100 renomovaných cestovních kanceláří a agentur.

Nabídku zahraničních destinací doplní samozřejmě i perly z Česka – na veletrhu najdete nabídku ze všech koutů ČR. Na své si přijdou jak pěší turisté, tak i cyklisté, nebo vyznavači autovýletů po krásách naší země. Na veletrhu najdete expozice všech krajů ČR, které budou návštěvníky lákat na to nejzajímavější ve svých regionech.

Na víkend festival pro cestovatele

Cestovatelský festival PRIMA ZOOM WORLD FILM již tradičně v rámci víkendového programu nabídne přehlídku filmů, autogramiád, vystoupení cestovatelů a prezentace jejich nových dobrodružství, premiér nových filmů a výstav fotografií pod pokličkou cestovatelského festivalu. Tento festival bude probíhat ve dnech 23. a 24. února a návštěvníci na něm budou mít jedinečnou možnost osobně potkat zajímavé cestovatelské osobnosti - těšit se můžete na Dana Přibáně, Boba Stupku, Rudu Švaříčka, Lenku Klicperovou a Markétu Kutilovou, Janu a Dana Urbanovi, Mirka Náplavu, Petra Horkého, Vláďu Kroce, Petra Jana Juračku, Láďu Ziburu a další.

Zájezdy za milion - soutěž pro návštěvníky veletrhu     

Součástí veletrhu  bude i soutěž Zájezdy za milion! Každý den budou mít všichni přítomní příležitost na veletrhu získat hodnotný zájezd a samozřejmě i slevové kupony pro příští turistickou sezonu. Zájezdy a slevové kupony na zájezdy bude možné vyhrát pouze osobně na veletrhu Holiday World 2019. V minulém roce si výherní kupón odneslo přes 100 návštěvníků, kteří se prostřednictvím svých mobilních telefonů přihlásili do soutěže. Podrobnosti o soutěži jsou na www.zajezdyzamilion.cz.

Vyhrajte luxusní plavbu

Hlavní cenou v letošním roce je desetidenní zájezd luxusní výletní lodí od společnosti RIVIERA TOUR. Předání ceny proběhne na veletrhu v sobotu 23. 2. za účasti vítězky MISS PRINCESS 2018. Společnost RIVIERA TOUR na veletrhu nabídne i další informace o křtu nových lodí MSC BELLISSIMA a MSC GRANDIOSA a mimořádné veletržní slevy na vybrané zájezdy.

HOLIDAY WORLD poprvé s uměním

Novinkou veletrhu HOLIDAY WORLD 2019 je spojení s veletrhem PAMÁTKY – MUZEA – ŘEMESLA, který představí nejzajímavější památkové objekty České republiky včetně církevních památek. Záštitu nad výstavou převzalo Ministerstvo kultury ČR. V rámci propojení těchto dvou veletrhů, tak dojde k logické synergii mezi památkami a cestovním ruchem - spojení památek a turistiky.

Více informací čtěte na www.holidayworld.cz a FB, kde najdete všechny aktuální informace o veletrhu.

Holiday World 2019Holiday World 2019 | ABF