Video placeholde

Okamura má pravdu, imigranti z islámských zemí jsou v Praze. Na žižkovském nádraží jich jsou stovky

Zastavme příval imigrantů z muslimských zemí! Nemáme šanci ověřit, zda svým chováním nemají blíže spíše k islámské než ke křesťanské kultuře, víme jistě, že vytvářejí vážnou konkurenci těm, kteří do naší země patří – starousedlíkům – a kompetentní místa kromě pana Okamury si toho nijak nevšímají.

 

Pitomý smích intelektuálů z pražské kavárny třásl okny, jak se ti hlupáci tlemili, že Tomio Okamura získal deset procent v parlamentu bojem proti imigrantům z muslimských zemí, kteří v České republice dle názoru kavárenských lepšolidí nejsou. Je to samozřejmě nesmysl, lepšolidé pouze imigranty nepotkali na své cestě mezi knihovnou Václava Havla a Open Society Foundation, kudy se obvykle pohybují. Imigranti z muslimských zemí zde nesporně již jsou a pan Okamura má pravdu. Jejich přítomnost není podložena nějakými drby, ale vědeckou literaturou, osobní zkušeností autora tohoto textu i připojeným videem.

Hlemýžď se sice teoreticky pohybuje rychlostí pouhých 47 metrů za hodinu, ale ve skutečnosti stráví život na několika desítkách, nanejvýše stovkách metrů čtverečních. Přesto již desetiletí zaznamenáváme na našem území pomalý, plíživý a o to nebezpečnější nárůst šneků imigrujících z Balkánu. A pražská kavárna si toho buď nevšimla, nebo to záměrně tají lidu. Ještě šlo pochopit, že nevyvolaly rozruch první nálezy Helix thessalica Boettger, 1886. Tento hlemýžď z jihu Srbska, Bulharska, Makedonie a Řecka totiž žije i na středním Slovensku. Problematické imigranty ze Slovenska máme u nás i v premiérském postu, proto nález slovenského šneka užírající český salát nikoho nepřekvapil.

Migranti vládnou centru Prahy

Zaznamenány byly ale mnohé závažnější jevy: V České republice je již běžný Helix lucorum Linnaeus, 1758. Ten, ačkoli se vyskytuje i na severu Itálie, pochází ve skutečnosti z Anatolie. Toto území – též zvané Malá Asie –  odpovídá asi dvěma třetinám asijské části Turecka. Takže si můžeme otevřeně říct, že tito hlemýždi pocházejí z islámského prostředí. A jak jsem osobně ověřil, již obsadili poměrně rozsáhlý nevyužitý průmyslový prostor v centru Prahy, kam přijeli vlakem a kde se ubytovali.

Náš šnek je roztomilý, protože má domeček, na jaký jsme zvyklí. Jmenuje se Helix pomatia Linnaeus, 1758, a máme ho proto všichni rádi. A je samozřejmé, že český salát a okurky, kterými se živí, patřím především jemu – českému šnekovi – a on není povinen se o nej dělit s nějakými přivandrovalci ze zemí se zásadně odlišnou a s naší tradicí neslučitelnou kulturou. Kolonie balkánských šneků pochybných mravů v centru Prahy jsou nepřípustné, ohrožují celou společnost a představují opravdovou hrozbu pro naše hlemýždě.

Čechy Čechům!

Pryč s cizáckými hlemýždi! Nechť jdou žrát salát do zemí, odkud přilezli! Český salát patří českým šnekům, a ne nějakým připlazencům z islámských zemí! I pro hlemýždě je Tomio Okamura jedinou nadějí v naší politice! Česká země patří českým šnekům!