Zdroj: Edox reality, s.r.o.

Přímý výkup nemovitosti? Snadnější už to být nemůže!

Už vás nebaví čekat, až se vaše nemovitost konečně prodá? Není tak lehké zazářit na realitním trhu, to vás však nemusí nijak omezit v tom, co od svého bydlení vyžadujete nebo očekáváte. Rychlý prodej pak k těmto benefitům rozhodně patří. A jak na něj?

Na trhu existuje už několik let, přesto patří přímý výkup nemovitosti k poměrně málo známým službám. Často jde však o tu nejrozumnější možnost prodeje nemovitosti. A to zejména, potřebujete-li nutně hotovost, a tím pádem musí k plánovanému prodeji nemovitosti dojít co nejdříve. A to především tehdy, jde-li o stavy související s dražbou a exekucí. I s tím si totiž přímý prodej nemovitosti umí poradit.

Čísla prodejů prozatím ukazují, že většina lidí při své snaze prodat nemovitosti o této možnosti často ani neuvažuje. Důvodem jsou podle všeho zejména předsudky, související se službami realitních kanceláří. Nic takového však není třeba. Odbornost, profesionalita a dobrá komunikace zajistí vaši spokojenost i v tomto případě.

Dostanete víc, než si možná myslíte

Také se obáváte, že přímý výkup bytů či domů se negativně projeví na vašem zisku z prodeje? Nemusí tomu tak být, pokud vsadíte na skutečné odborníky. Například realitní kancelář Edox reality s.r.o., specializující se na obchodování s nemovitostmi v Praze, nabídne svým zákazníkům za jejich nemovitost až 95 % jejich tržní ceny.

Do ničeho nebudete nuceni pod tlakem, první schůzka je zcela nezávazná. A jako bonus dostanete odhad ceny nemovitosti zdarma, a posléze i všechny služby, související s převodem (opět bez poplatku), a to včetně nezbytného daňového přiznání. Stačí udělat první krok a vyplnit jednoduchý formulář na stránkách Edoxreality.cz. Vše ostatní už za vás zařídí na slovo vzatí profesionálové z oboru.

Kupující při koupi nemovitosti napřímo moc neušetří. Prodávající si zvyšuje marže >>>