Muslimští teroristé se chystají masivně migrovat do ČR.

Muslimští teroristé se chystají masivně migrovat do ČR. Zdroj: Facebook, reprofoto YouTube, profi media.cz

Za terorismus jen čtyři roky vězení. Do Česka se začínají stěhovat teroristé z celého světa

Když pomatený důchodce a volič SPD Jaromír Balda kácel stromy na železniční trať, aby to mohl hodit na islámské teroristy, rozhodně nepočítal s tím, že se jeho statečný skutek může zvrtnout v pravý opak. Místo aby se náš stát muslimských teroristů zbavil, jak čiperný důchodce geniálně plánoval, se k nám muslimští teroristé začali houfně stěhovat. Na vině je verdikt soudu, který pana Baldu za terorismus poslal za mříže pouze na čtyři roky.

Tento bezprecedentní rozsudek, který ve světě nemá obdoby, motivoval řadu fanatiků, džihádistů, pomatenců anebo prostě jen silně věřících, aby si sbalili svých pár švestek a přestěhovali se do České republiky.

„Já už jsem starý kmet. Říkal jsem si, že se na starý kolena odpálím někde v Kábulu, ale najednou mi kamarád říkal, že v České republice se za terorismus dostávají jenom čtyři roky. To mi vlilo novou krev do žil. To je výzva. Přehodnotil jsem konec své kariéry a ještě si dva tři roky zastřílím do davu nebo vyhodím do vzduchu metro z bezpečné vzdálenosti. Když můžu vjet autem do lidí na náměstí někde v Evropě a dostanu za to jenom čtyři roky v lochu, byl bych blázen, kdybych se odpálil v Kábulu,“ říká Omar Rahmin, čtyřicetiletý zasloužilý terorista z Al-Káidy.

Teroristy vítáme, i ty bez pasu

Vlastenecké hlídky, které hlídají hranice s nunčaky v rukou a s trojkou pod kůží, hlásí zvýšený výskyt cizích osob, které překračují hranice. A žádají posily. Teroristé zřejmě překračují hranice nelegálně, ačkoliv to jde poměrně snadno i legální cestou. Prostě k nám přijdou, pobodají několik lidí na diskotéce a pak si půjdou na čtyři roky sednout. „Je to tak. Odnětí svobody na čtyři roky za terorismus a pobyt ve vězení není vázáno na místní příslušnost. Do vězení posíláme jak našince, tak cizince. Cizinci se nemusí bát, že pokud zabijí několik lidí, že bychom je nezavřeli,“ ubezpečoval Vladimír Koukal, tajemník ministerstva spravedlnosti pro záležitosti teroristů a Romů.

Navzdory oficiálnímu prohlášení, že teroristé mohou do naší země přicestovat legálně a v rámci Schengenu i bez pasu, tito i nadále dávají přednost přechodu přes hranice, čímž vlasteneckým hlídkám jen přidělávají starosti.

Drobné trable s únosem letadel a odpalováním autobusů

To bychom nebyli Češi, aby se na aktuální situaci někdo nenapakoval. Ihned po odsouzení pomateného důchodce Baldy se vynořilo několik cestovních kanceláří, které se specializují na přepravu teroristů na naše území.

Jaromír Běhoun, zakladatel cestovní kanceláře Teror-servise, která se specializuje na zájezdy teroristů na naše území, vypráví: „Ano, využili jsme díry na trhu. Tento segment je zatím v plenkách a my musíme vychytat všechny mouchy. Tak například se nám nedaří teroristy dopravit na naše území letecky, neboť se železnou pravidelností ve vzduchu letadlo převezmou a navedou ho do nejbližší nejvyšší budovy. Z patnácti letů z Blízkého východu se nám nepodařilo na naše území bezpečně dopravit ani jeden. U autobusů není situace o nic lepší. Teroristé se v autobusech odpalují anebo se navzájem berou jako rukojmí a pak se navzájem popravují. Museli jsme improvizovat a nyní převážíme teroristy po vodě na vorech nebo na kajacích. Ty v nich nevzbuzují neodkladnou potřebu vyhodit se do vzduchu.“

Jak je vidno, všechno špatné může být i pro něco dobré. Uvidíme, jak u nás naše benevolence k terorismu zvýší cestovní ruch. To si ovšem nedovolím předjímat, vše ukáže až čas.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Realitou ale je odmítnutí dohody o brexitu.