Výchova feministek v Čechách

Výchova feministek v Čechách Zdroj: Shutterstock

Vědci zjistili, proč mají feministky knírky

Již nějakou dobu trápí lidstvo jedna zásadní otázka: Proč mají feministky knírky? Ono se to samozřejmě samo nabízí. Feministky jsou vlastně bojovnice za práva žen a jako takové chtějí být mužům rovnocenné. Tím pádem si nechávají narůst knírky. Zdálo by se, že odpověď je tedy nasnadě, ale ve skutečnosti se věci mají úplně jinak. Jak, to odhalili britští vědci.

Do zodpovězení otázky se nyní pustili vědci. Konkrétně profesor Brown z univerzity v Londýně a jeho tým. Ten feministky zkoumá dlouhodobě. „Feministky mě odjakživa fascinovaly. Jak se snaží vzpírat přirozenému řádu. Jak popírají samou podstatu přírody. Je to zajímavý jev. Ve vědecké obci převažuje většinový názor, že feministky jsou slepá vývojová větev homo sapiens. Já s tímto názorem nemůžu nesouhlasit. Podstatou feminismu jsou nejen práva žen, ale rovněž naprostá soběstačnost, tedy nepotřeba mužů. Feministky opravdu směřují k tomu, že muže potřebovat nebudou. A až k tomu dnu dojdou, vyhynou,“ vysvětluje profesor Brown.

Promění se jednou všechny feministky v muže?

„Při rozsáhlém výzkumu jsme se zaměřovali na jednotlivé aspekty feminismu, mezi kterými samozřejmě nechyběl všeobecně známý knírek. Proč mají feministky knírky? Přesně na tuhle otázku jsme se snažili najít odpověď a jsem si stoprocentně jistý, že jsme ji našli. Za vším hledejme evoluci. Základním cílem každého živočicha je rozmnožit se. I lidé jsou hnáni pudy směřujícími k jejich rozmnožení. K tomu jsou potřeba muži a ženy. Každé pohlaví si vyvinulo znaky, které mají zaujmout druhé pohlaví a pobídnout ho k páření. Vedle feromonů mohu například zmínit zaoblené ženské tvary, či naopak mužskou muskulaturu. No a teď tu máme feministky. Aktivistky bojující za práva žen, které nejenže muže nepotřebují, ony je svým způsobem i nesnáší. A to se odráží na jejich vzhledu. Feministky cítí nenávist k mužům. Ony je nechtějí vábit. Jejich těla to podvědomě vědí, a proto se postupně určitým způsobem mění,“ vysvětluje profesor Brown.

A ve svém výkladu pokračuje: „Není tajemstvím, že feministky mají raději ženy než muže. Nejde zde o nic sexuálního. Prostě feministky muže nesnáší už z principu a rády se obklopují dalšími feministkami, popřípadě i nefeministickými ženami. No a právě z toho důvodu díky evoluci přebírají těla feministek některé znaky mužů – aby feministky nalákaly ženy. Je více než pravděpodobné, že se v průběhu několika generací feministky vyvinou v muže. Ony o tom samozřejmě nechtějí slyšet, ale samy dělají všechno pro to, aby to nastalo,“ uzavírá profesor Brown, díky němuž již víme, že feministky mají knírek proto, aby mohly vábit jiné ženy.

Brownův vědecký tým se nyní chystá pustit do ještě náročnější výzvy. Pokusí se zjistit, proč existují na vysokých školách obory gender studies, kdo a proč je studuje a čím se – proboha – ti lidi živí, když dostudují.