Postupující diferenciace pohlaví

Postupující diferenciace pohlaví Zdroj: TMBK

Vývoj politické korektnosti v roce 2019: Ježíška nahradí Saša, černoši už nebudou dobří v basketbalu

Rok 2018 byl na politickou korektnost velmi bohatý a bylo rozhodně z čeho vybírat. Rostoucí trend politické korektnosti byl v celém vyspělém světě jasně viditelný. Jak to bude v novém roce?

Tady krásně vidíme rozdíly mezi „západním“ vyspělým světem a zeměmi třetího světa. Zatímco v zemích třetího světa řeší hlad, nemoci a války, vyspělý svět se zabývá tak důležitějšími tématy, jako je právě ona politická korektnost.

Pokud toto není jasný důkaz toho, že politická korektnost posouvá společnost dopředu, tak už nevím co. Kde mohla dneska být třeba taková Keňa, kdyby místo hladu a chudoby řešila politickou korektnost? Nechci nijak předjímat, ale je jisté, že by byla na úrovni minimálně Dánska ne-li dokonce Švédska.

Metoo

Ačkoliv politická korektnost nemá natolik bohatou historii jako například rasismus nebo genocida, neznamená to, že nemůže být jazýčkem na vahách při vytváření dějin. Právě naopak. Je více než jisté, že politická korektnost bude dějiny tvořit. Ona je tvoří už teď, ale my to možná ještě tolik nevidíme.

Vezměme si například kampaň METOO. Tato kampaň sama o sobě není nic špatného, ba naopak. Nicméně přišla v době, kdy frčí politická korektnost, takže se zvrhla v hon na čarodějnice. My nemůžeme dneska říci, že ty ženské jsou krávy, co si po deseti letech vzpomněly, že si nechaly oplzlým mocným a bohatým producentem laskat lajdáky, aby dostaly roli v seriálu. To ne. My dneska musíme říkat, že to jsou odvážné oběti sexuálního predátora.

V celém tom metoo se stírají rozdíly mezi opravdovým sexuálním násilím a snahou nějakého slavného a bohatého chlapa si vrznout tím, že nějaké ženě udělá neslušný návrh.

Jako by lidstvo už zapomnělo na to, že muži prahnou po slávě a moci jenom proto, aby pro ně bylo jednodušší souložit se ženami. I když ono na to lidstvo nezapomnělo. Jen ta myšlenka není vůbec korektní. Devalvuje totiž ženy pouze na objekt mužského zájmu. I když to je samozřejmě pravda.

2019: Nová pohlaví

Nechme ale nyní současnost a podívejme se do budoucna. Jaký vývoj zažije politická korektnost v roce 2019?

Určitě můžeme očekávat velký progres v pohlaví. Podle některých odhadů nás v roce 2019 čeká v Evropě až sedm nových pohlaví a celosvětově dokonce devět.

Lidé, kteří se cítí být jiného pohlaví budou samozřejmě potřebovat odlišné zacházení. Záchodový průmysl čeká velký boom, neboť na veřejných místech přibudou toalety. Už nebudou záchody pouze pro muže a pro ženy. Každé jednotlivé pohlaví bude mít své vlastní záchody. Například v restauracích už nebude místo na stoly a židle, protože kvůli devíti různým toaletám se to tam prostě nevejde. Do restaurací budou lidé chodit už jenom na záchod.

Vážení savci

Společnost rovněž začne opouštět klasické oslovení „dámy a pánové,“ neboť by to mohlo urazit právě členy (nebo majitele?) jiného než tradičního pohlaví. Jak se budou oslovovat tito lidé, to zatím není jisté, nicméně klasické oslovení „dámy a pánové“ bude celoplošně změněno na „vážení lidé“.

To samozřejmě jen do té doby, než gorily nebo jiní primáti díky vědě začnou mluvit a zařadí se do společnosti. Potom oslovení „vážení lidé,“ bude nekorektní, neboť by to urazilo gorily. V ten moment nás čeká oslovení: „Vážení savci.“

Ani to nemusí trvat navěky. Málo se ví, že feministky v rámci ženské emancipace pracují na tom, aby lidé snášeli vajíčka. Žena tak nebude muset zažít devět měsíců těhotenství a navíc nebude muset potomky kojit, takže bude moci ihned po nakladení do práce ve vědě nebo jako stavební dělník.

Pokud se člověk začne líhnout z vajec a nebude již kojen, bude oslovení „vážení savci,“ rovněž urážející. To už se ale v roce 2019 zřejmě nestane, takže o tom se můžeme rozepsat zase až za pár let, až se to bude blížit.

Minimálně 50 procent žen

Když už jsme nakousli tu ženskou emancipaci a feministky, tak v rámci politické korektnosti i v této oblasti bude rok 2019 pokračovat v trendu ženskému nadržování. Doby, kdy být ženou bylo za trest, jsou dávno minulostí. V politicky korektním světě je za trest být bílým heterosexuálním mužem.

Ženy jsou emancipované bytosti, které se mužům vyrovnají úplně ve všem a v roce 2019 je dokonce předčí. Je to tak. Tento rok totiž bude rokem, kdy budou ženy oficiálně lepší než muži a budou vládnout světu. V politicky korektním světě musíme ženy podporovat a utvrzovat je v tom, že ony dokáží, co budou chtít a i to, co chtít nebudou.

Očekává se nárůst kvót žen nejen ve státní sféře, ale i v soukromém sektoru. Každá firma bude muset mít minimálně 50 procent zaměstnanců ženy a to ve všech sférách. V celostátním losování se určí padesát procent všech registrovaných firem, které budou mít povinně generální ředitelku.

Všechno bude půl napůl a nikdo proti tomu nebude moci protestovat, neboť ženy jsou stejně dobré, ne-li lepší než muži, a proto mají stejná práva i příležitosti jako muži. To je jediný správný politicky korektní názor. V roce 2019 feministky ještě zřejmě nerozklíčují, jak udělat, aby lidé snášeli vejce, takže bude velký tlak na to, aby muži začali kojit.

Ježíška nahradí Saša

Pojďme se nyní podívat na náboženství, neboť i to spadá pod politickou korektnost. Jak jistě víte, dneska si můžeme dělat legraci z křesťanství, ale například z islámu už ne. Nebojte, v roce 2019 si nebudeme moct dělat legraci z žádného náboženství. Každý bude mít právo na své náboženství a nikdo mu do toho nebude moci mluvit.

Změny náboženských pravidel se dotknou i Vánoc. V České republice jsme si v roce 2018 užili Ježíška, který přinesl dárky naposledy, protože tato tradice se může dotknout lidí jiného náboženství. Od roku 2019 tak bude dárky nosit Homosexuální transgender osoba pátého pohlaví s neutrálním unisex jménem Saša. Připravte proto své děti, že příští rok jim dárky přinese Saša.

Je velmi pravděpodobné, že v roce 2019 dozná změn i samotná Bible. Ježíš nebude muž, ale žena lesba. Tři králové budou všichni černí, ne jenom jeden. Samotný Bůh bude asiat a dvanáct apoštolů budou muslimové se změněným pohlavím. Kromě Jidáše. Ten bude heterosexuální bílý muž jako původce všeho zla.

Korán si nikdo změnit nedovolí, protože by potom přišlo několik džentlemanů – muslimů a zastřelili ho.

Když už jsme u těch muslimů. Rčení, že ne každý muslim je terorista, ale každý terorista je muslim, je špatné, škatulkující a urážející a bude v roce 2019 oficiálně změněno na: „Žádný muslim není terorista, ale všichni heterosexuální bílý muži jsou xenofobové a rasisti.“

Změny 2019

Škatulkování a negativní stereotypy se v roce 2019 kompletně zruší. Přikládám kratší seznam toho, co všechno bude od roku 2019 jinak.

- Černoši již nebudou dobří v basketbalu, hiphopu a nebudou mít na obličeji vytetované slzičky. Rovněž nebudou v žádném gangu. Místo toho budou všichni černoši sbírat známky a přes zimu dávat ptáčkům zrní.

- Asiaté již nebudou dobří v matice, nebudou pěstovat konopí ve velkopěstírnách a nebudou prodávat potraviny ve večerkách. Asiaté budou v roce 2019 pracovat v marketingu.

- Muslimští imigranti v žádném případě nebudou chtít zničit naše křesťanské hodnoty ani stavět po stovkách mešity. V roce 2019 budou muslimští imigranti zdarma natírat lidem ploty a budou umět vařit výbornou houbovou polévku.

- Ženy nebudou jenom matky. Budou to nově i otcové.

V roce 2019 nás v oblasti politické korektnosti čeká mnoho zajímavých pokroků a vývojů. Všechny samozřejmě směrem k lepšímu světu. Ke světu, kde není nic, co by mohlo někoho urazit, kde se k sobě všichni chováme s úctou a kde jedinou utiskovanou menšinu tvoří bílý heterosexuální muž.