Kontroverzní kalendář s rakvemi, rok 2019

Kontroverzní kalendář s rakvemi, rok 2019 Zdroj: Lindner

Kontroverzní kalendář s rakvemi, rok 2010
Kontroverzní kalendář s rakvemi, rok 2012
Kontroverzní kalendář s rakvemi, rok 2014
Kontroverzní kalendář s rakvemi, rok 2010
Kontroverzní kalendář s rakvemi, rok 2010
30
Fotogalerie

Kontroverzní kalendář s nahými modelkami na rakvích má další pokračování, tentokráte i s muži

Firma Lindner, polský výrobce rakví, proslula po celém světě svým velmi kontroverzním kalendářem. Vedle nahých krásek totiž v kalendáři propaguje i jeden ze svých produktů – rakve. U některých lidí to vyvolalo kdysi pobouření, ale postupně si všichni zvykli. Kalendář na rok 2019 je už desátým v pořadí a poprvé se zde na snímcích objevují i nazí muži. Už v roce 2015 dělali muži společnost nahým modelkám, ale to byli ještě oblečení. I na tom je vidět, jakými změnami známý kalendář prochází.

V roce 2010 a 2011 sice nechala firma pořídit erotické fotky u rakví, ale modelky byly polonahé. V roce 2012 je už fotograf sice nechal úplně svléknout, ale těla měla pomalována. V roce 2013 se jednalo o mix úplně a skoro svlečených dam, ale od roku 2014 se jedná čistě o akty.

Přestože kalendář Lindner vyvolával několik let velké pozdvižení, nakonec se situace uklidnila, protože jak zákazníci, tak čtenáři zjistili, že se nejedná o porno, jak někdo v minulosti tvrdil. Ostatně podívejte se na nové i starší fotografie kontroverzního kalendáře: