"Henri" z reklamy na Eurojackpot

"Henri" z reklamy na Eurojackpot Zdroj: Archiv

Šok! Miliardář Henri z reklamy na eurojackpot není miliardář. Dnes už se nedá věřit ani reklamám

Celá Evropa v těchto dnech nemluví o ničem jiném. Ukázalo se, že Henri, který hraje v reklamě na eurojackpot a který se holedbá tím, že je miliardářem, ve skutečnosti žádným miliardářem není. A pozor. Dokonce se nejmenuje ani Henri. Jeho jméno je Johan van Vuuren a je to jen model a příležitostný herec malých rolí. To má k miliardáři hodně daleko.

Provozovatelé eurojeckpotu se veřejnosti samozřejmě omluvili a okamžitě prý sjednají nápravu. Do nové verze reklamy hledají opravdové miliardáře.

Pošramocenou pověst tímto krokem však již nejspíš nezachrání. Lidé po celé Evropě se cítí být oklamání a někteří dokonce z nějakého důvodu zneuctěni. Lokálně probíhá i rabování.

„Já jim tak věřil. Jak nám to mohli udělat? To mění úplně všechno,“ plakal pan Klein, který stejně jako mnoho jiných nyní po zkušenostech s Henrim nevím, komu může věřit a komu ne.

Zatímco se Evropa díky skandálu s nemiliardářem Henrim pomalu bortí, my se nyní zaměříme na ten náš malý český rybníček. Ono se o tom moc neví, protože úplatná média to tají, ale i u nás stojí reklamní průmysl na několika zásadních lžích.

Učitelka Magda

Pamatujete na učitelku Magdu, která si chtěla u Zonky půjčit na karavan? Kdo by ji neznal. Ta ženská byla děsně otravná, nicméně řadu lidí přesvědčila. Dokonce na karavan učitelce Magdě několik lidí sbíralo i víčka. Co jste ale určitě nevěděli a co nám elity tají, tak je skutečnost, že Magda ve skutečnosti není učitelka a navíc se nejmenuje Magda. To, jestli opravdu chce karavan, to nelze nijak potvrdit ani vyvrátit, nicméně je jisté, že i zde proběhla jedna veliká lež, která spoustu lidí zmátla. Těžko říci, co bylo jejím záměrem.

No a my jdeme dál. Věděli jste, že neexistuje žádný Běžný prací prášek? Po dlouhém průzkumu trhu jsme zjistili, že prací prášek s názvem Běžný prací prášek neexistuje. Všechny prášky jsou neběžné a mají svůj vlastní název. Co je to tedy za prášek, se kterým se řada jiných prášků srovnává? Těžko říci, ale je možné, že se přidává do chemtrails.

Pilíře ČR

Učitelka Magda a Běžný prací prášek. Dva základní pilíře, na kterých stojí celá Česká republika, jsou ve skutečnosti jenom lež. Zbývá tak už jen poslední pilíř a tím je Jakub Kohák. Zvládne Jakub Kohák, poslední pilíř pravdy a svobody reklamy potažmo celé České republiky suplovat za zbylé dva pilíře a nebo se časem dozvíme, že i Jakub Kohák je lež?

Nemůžeme samozřejmě předjímat, ale ztráta víry v učitelku Magdu a Běžný prací prášek nejspíš negativně ovlivní celospolečenskou náladu. Přidáme-li k tomu miliardáře Henriho, který není miliardář, dostane se nejspíš celá společnost do krize důvěry. Dneska se už prostě nedá věřit ani těm reklamám.