Ilustrační snímek

Ilustrační snímek Zdroj: Profimedia.cz

Politická korektnost dělá svět lepším místem. Menšiny se mají lépe a mohou i volit nebo chodit do školy, tvrdí vědci

Ačkoliv se v poslední době ozývají hlasy, že na politickou korektnost jednou dojedeme, opak je pravdou. Díky vědcům, kteří dlouhodobě politickou korektnost zkoumají, nyní již víme, že politická korektnost zlepšuje život v celé naší civilizaci.

„Data, která jsme postupně nasbírali, jasně deklarují, že skupiny nejvíce náchylné na nekorektní názory a útoky v dobách politické korektnosti prosperují. Vezměte si například lidi negroidní rasy, kterým se někdy nesprávně říká černoši nebo ještě hůře „negři“.

Od té doby, co máme plošně zavedenou politickou korektnost, která nad touto menšinou drží ochrannou ruku, jsou negroidní rasy na vzestupu. Dříve nebylo výjimkou, když byly negroidní rasy paušalizovány. Byl jim stvořen obraz lidí, kteří hrají pouze basketbal, shlukují se v ghettech do gangů, vykrádají trafiky, na ulicích střílejí a poměrně dost rapují.

Nyní, když máme tu politickou korektnost, tak z čista jasna tito lidé chodí do škol, jsou mnohem úspěšnější a někteří z nich chodí dokonce k volbám. To je neuvěřitelná změna,“ pochvaloval si profesor John Brown z Londýnské univerzity, která výzkum politické korektnosti zaštiťuje.

Nejsou to ale jen negroidní rasy, které těží z politické korektnosti. Máme tu například muslimy. Dříve byli muslimové vnímáni jako teroristé, kteří nám chtějí vzít naše křesťanské hodnoty a kteří souloží s kozami. Po zavedení politické korektnosti vidíme tu změnu. Nyní jsou muslimové povětšinou vysokoškolsky vzdělaní lidé, kteří pomáhají, kudy chodí.

Dokonce i ženy si díky politické korektnosti polepšily. Z mašin na děti a otrokyň u plotny se díky politické korektnosti staly plnohodnotné bytosti, které nejenže se vyrovnají mužům, ale ony je v mnoha případech i převyšují. Díky sejmutí klišé o matkách a podobně jsme ve stavu, kdy podle vědců do pěti let budou děti rodit muži. A to už je opravdu velký pokrok.

„Oni mi říkala rákosník. Že já pěstovala tráva. Teď je všechno jinak. Teď já prodávala ve večerka padělaná paprika,“ pochvaloval si Ťon pchi-Um, vietnamský prodejce ve večerce, který se v minulosti, kdy ještě nebyla politická korektnost, musel potýkat s tím, že pěstoval trávu. Nyní si žije svůj sen při osmnáctihodinových šichtách ve večerce.

Ačkoliv se stále objevují hlasy, které politickou korektnost démonizují, data jasně ukazují, že je to správná cesta. Vytváření pozitivního obrazu za každou cenu je výhodné pro všechny strany.

„Výzkum ještě samozřejmě pokračuje. Prognózy jasně říkají, že při stávajícím tempu politické korektnosti čeká celé lidstvo blahobyt do pěti let. A to je, myslím, dobrá zpráva. Chce to vydržet v nasazení a ono bude dobře,“ uzavřel profesor Brown.

Ať se na politickou korektnost díváme ze všech úhlů, nenajdeme jedinou nevýhodu. Vypadá to, že jsme konečně našli lék na naši dříve nemocnou společnost plnou zloby a předsudků. Když budeme o všem mluvit jenom hezky, budou se dít hezké věci.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Realitou je odchod Martina Janečka z pozice šéfa Finanční správy.