I premiér Andrej Babiš už má společnou fotku s českým terminátorem

I premiér Andrej Babiš už má společnou fotku s českým terminátorem Zdroj: Karlos Vémola

Bývalý prezident a český terminátor - Václav Klaus a Karlos Vémola
Medailí Za zásluhy oceněný Michal David už má také foto s hlavní hvězdou českého MMA Karlosem Vémolou
"Lvi žerou první!" - známé heslo Karlose Vémoly.
"Čeští lvi" - pro fotku s Vémolou přišel i tenista Radek Štěpánek
Vémola se na Hradě vyfotil i s hercem Jiřím Krampolem, který od prezidenta dostal Medaili Za zásluhy
7
Fotogalerie

„Terminátor“ na Hradě zazářil! Fotku s bijcem Vémolou chtěl Štěpánek, Babiš i Klaus

Stal se vlajkovou lodí českého MMA a svou roli zvládá líp než skvěle. Karlos Vémola, šampion organizace XFN, dělá svému sportu reklamu jako nikdo jiný. V neděli byl i jedním z hostů slavnostní recepce na Pražském hradě a vzbudil jednoznačně největší zájem ostatních pozvaných. Společnou fotku s „Terminátorem“ už mají tenista Štěpánek, premiér Andrej Babiš, herec Jiří Krampol nebo bývalý prezident Václav Klaus.

Král českého MMA na Hradě zazářil! V neděli se stal Karlos Vémola jedním z hostů slavnostní recepce pořádané u příležitosti státního svátku České republiky a byl možná největším terčem zájmů ostatních pozvaných.

Pro snímek s „Terminátorem“ si přišel například i oceněný tenista Radek Štěpánek. „Řekl mi, že mi fandí a začal boxovat,“ komentoval setkání se slavným českým tenistou, který nedávno ukončil kariéru před zaplněnou O2 Arenou, Vémola.

„Myslel jsem si, že na Hradě nezapadnu, ale ani by mě nenapadlo, kolik lidí se se mnou bude chtít vyfotit,“ sdělil nadšeně bojovník. „Z toho jsem měl opravdu radost, jak mě lidé poznávali. Neskutečné! Fotili se se mnou víc jak s politiky. Z toho mám ohromnou radost. MMA nabírá obrovsky na obrátkách.“

Více si přečtěte na webu iSport.cz >>>