Budoucnost patří otylým!

Budoucnost patří otylým! Zdroj: Profimedia.cz

Vzpoura sádelníků: Když se obezita stává uznávanou normou...

Neomarxismus vytvořil svět, že když je hodně lidí, kteří dělají něco špatně, tak se dají dohromady a vytvoří filosofii, že to, jak něco dělají špatně, je vlastně dobře. Momentálně zaznamenávám vzpouru tlusťochů. Zdrcující většina obezity v našem civilizačním okruhu je způsobena tím, že lidi moc žerou a jsou z toho tlustí. Teď přecházejí do útoku a snaží se vnutit společnosti nové estetické kategorie krásy: lalok a sádlo.

Obezita je nezdravá, a to jak komplexně, tak po kouskách. Jednak pro asi sedmnáct orgánů zvlášť je škodlivá, od páteře až po cholesterol. A je to prokázáno tak strašně moc statisticky věrohodně, že už to víc prokázat vůbec nejde. A za druhé je to celkově zcela nesmyslná, zbytečná, trapná a obrovská zátěž pro celý organismus.

A to už se nedá okecat vůbec, protože když někdo má mít body mass index kolem hodnoty 22 (a vážit sedmdesát kilo), ale ve skutečnosti mu váha ukazuje sto dvacet kilo, tak prostě s sebou neustále tahá o půl metráku víc hmoty, než kdyby byl hubený. A že se půl metráku sádla, když ho musíte tahat celý den, pronese, snad zatím nezpochybnili ani na Gender Institutu.

A konečně za třetí – už od antiky a venkoncem i od starého Egypta je všeobecně akceptováno, že tlustí lidi jsou hnusní. Na žádné staroegyptské malbě ani antické soše proto není nikdo tlustý.

Ale jak všichni žerou, tak už je třeba jen u nás tlustá nadpoloviční většina populace a v zemích, kde se mají dobře ještě déle než my, ale mají tam více neomarxismu, to není lepší. Taky všichni otylí. Ale na západ od našich hranic si už sádelníci uvědomili, že když je jich hodně, tak by se najednou mohlo nařídit, že být tlustý je normální.

Být obézní je správné

K tomu je potřeba v prvním kroku ideologii pozitivní otylosti a celkové přínosnosti morbidní obezity lidstvu (to se naškrábne za noc, jestli je zájem, napište mi do mailu cenovou nabídku) a hrdinům. Pak se to někde v impaktovaném genderovém časopise opublikuje, pak někde někoho zažalují, že kvůli břichu neprošel dveřmi, on v Americe vysoudí sedmdesát miliard dolarů odškodného.

A už rok poté budou zdejší aktivisté placeni za to, že ve státem nařízených školeních placených soukromými firmami v těch komerčních firmách za peníze těch firem vysvětlují jejich zaměstnancům, že být tlustý je správné. A já to čekám tak do tří let, protože hrdinu už mají. Je jím pětadvacetiletý Erik Cavanaugh, který se považuje za tanečníka, neboť je tlustý a veřejně třese sádlem na jevišti.

Je to nechutné na pohled a jedinou jeho pozorovatelnou vlastností je, že je tlustý a je na to hrdý. A tak tím sádlem a laloky třese na jevišti a píšou o něm v novinách. Podle serveru bento.de tak činí, „aby ukázal, jak jsou jeho pohyby vášnivé, emocionální a dynamické“. Nejsou. Je to hnusné. Tlustý tlusťoch třese sádlem a skáče.

Sádlo je všude

- Na YouTube často zveřejňuje videa o tom, že je tlustý a skáče. Jedno z nejhnusnějších je toto:

- Na Instagramupravidelně zveřejňuje své fotografie. Na nich vidíme, že je tlustý a někdy skáče.

- Na Twitteru na svém účtu pravidelně zveřejňuje své posty, jak je tlustý, a také fotografie. Na nich vidíme, že je tlustý a někdy skáče. A taky videa a na nich je taky tlustý. A skáče.

- Na Facebooku na svém účtu pravidelně zveřejňuje své posty, jak je tlustý, a také fotografie. Na nich vidíme, že je tlustý a někdy skáče. A taky videa a na nich je taky tlustý. A skáče.

- Jediné místo, kde o něm sice píšou, ale nepíšou, že je tlustý, je americká encyklopedie populárních hvězd „Americas Got Talent Wiki“. V Americe zuří politická korektnost, tak to nesmějí napsat, ale je tam fotka. A na ní je taky tlustý.

A jeho videa již mají 9 000 000 zhlédnutí a 90 000 sdílení, protože je tlustý. A tak vzhledem ke zrychlování tempa kolapsu naší civilizace bude nejpozději do dvou let naprosto normální, že tlustí budou ze zákona brát dotace placené z daní hubených.