Casey Kaiserovi shořel v divočině offroad

Casey Kaiserovi shořel v divočině offroad Zdroj: YOutube

Youtuber si vyrazil do divočiny. Udělal obrovskou chybu a 50 kilometrů od civilizace mu shořel Jeep

Při expedici do divoké přírody je off-road vaším domovem a životně důležitým strojem. Nehoda dobrodruha v Oregonu zároveň připomíná dvě věci - důležité je bezpečnostní vybavení, ale také znát správný postup při hašení požáru. 

Vyrazit s off-roadem do terénu, sám, se stanem a terénním vybavením. To je ekvivalent podobné automobilové radosti, jako projet si průsmyk se sportovním roadsterem. Jen vy a váš Jeep Wrangler, který je vám domovem se stanem na střeše. Ohromná romantika a dobrodružství. O tom, co se stalo Youtuberovi Casey Kaiserovi v americkém státě Oregon, však všichni dobrodruzi jen neradi přemýšlí.

Jeho Jeep mu z ničeho nic začal hořet od kapoty. Situaci se snažil zachránit připraveným hasicím přístrojem, ovšem Wrangler stejně kompletně shořel. Situace je vidět od desáté minuty videa. Kaiser hledá místo na noční kempování, když se z kapoty začne valit kouř. Udělal však chybu, kapotu otevřel, což pod ni rychle přivedlo kyslík a rozpoutalo požár. Obecné poučky radí kapotu jen pootevřít a hasit malým otvorem.

Na youtuberovo video s hořícím autem se podívejte ZDE >>>