Očkování dětí v rodičích vyvolává různé poruchy

Očkování dětí v rodičích vyvolává různé poruchy Zdroj: Profimedia

Potvrzeno: Očkování způsobuje u rodičů dětí autismus a další mentální poruchy

Dlouhá léta se o tom vedou spory. Na jedné straně odborníci a lékaři a na druhé straně přeinformovaní rodiče, kteří nabyli své poznatky z internetu. Je očkování nebezpečné? Může mít za následek autismus?

Zatímco lékaři a odborníci tvrdí, že riziko je naprosto minimální a příznivý dopad dalece převyšuje možné vedlejší účinky, konspirátoři a zapálení rodiče naopak argumentují farmaceutickým lobby, spiknutím a vytvářením generace poslušných zombie.

Nyní po letech dohadů a vzájemného napadání přišel anglický tým kolem profesora Browna s přelomovým objevem. Očkování skutečně způsobuje autismus i jiné mentální poruchy. U rodičů malých dětí.

„Sami jsme byli tímto objevem překvapeni, avšak fakta mluví za vše. Panická hrůza z očkování způsobuje u rodičů často autismus, demenci, stihomam a úzkosti. Na jednu stranu jsme tak nějak tušili, že dopad očkování na některé rodiče bude negativní, ale že až tak moc, to nás samotné překvapilo,“ tvrdí profesor Brown, který výsledek bádání svého týmu prezentoval na mezinárodní konferenci očkování v Berlíně.

Moje dítě dostane autismus

Profesor Brown rovněž dodává, že jeho výzkum se týká výlučně rodičů, nikoliv dětí. Výzkumu se zúčastnilo několik dobrovolníků – rodičů spolu se svými dětmi. Respondenti byli vystaveni ohrožení očkováním jejich dětí. Většina rodičů reagovala naprosto nekonfliktně. S lékařem spolupracovali a proti očkování nic nenamítali.

Byli zde však i tací, kteří křičeli, že to je spiknutí a že své dítě očkovat nenechají. V některých případech musela zasahovat i ochranka, neboť rodiče při bránění svých dětí byli agresivní a neustále vykřikovali, že očkování je zlo, které způsobuje autismus. Tito rodiče byli posléze podrobeni dalšímu zkoumání, přičemž u nich odborníci našli několik mentálních poruch.

Zatímco odborná veřejnost výsledky výzkumu profesora Browna kvituje a považuje je za směrodatné, neodborná veřejnost z řad internetových samolékařů a facebookových odborníků se k výsledku staví podezíravě.

„Nějak se mi to nezdá. Můj strach z očkování je oprávněný. Jsem přesvědčena o tom, že pokud bych své dítě dala očkovat, ihned by dostalo autismus. Psalo se to na internetu a holky z facebookové skupiny „Tvoříme dětem z korálků“ mi to potvrdily,“ vysvětlovala paní Magdalena, která se posléze musela omluvit, neboť musela přiložit měsíční kameny na svého syna, který trpí záškrtem, proti kterému není očkován.

Octování a kloktání čističe

„Celý ten humbuk kolem očkování jde mimo mě. Jasně, že je očkování špatné a farmaceutická lobby systematicky ničí naše děti, ale to je snad jasné všem. A že bych byla kvůli odmítání očkování mentálně nezpůsobilá? To je nesmysl. To je jistě další krok oněch farmaceutických lobby. Já vám říkám, že na nemoci stačí octovat. Své dvě děti octuji každý den a můžu prohlásit, že jsou zdravé. Trochu se jim sice drolí kůže, ale na to bude stačit kloktání čističe na bazény.“

To byly ty nejlehčí případy dopadu očkování na rodiče. Ukázalo se, že jsou i tací, které strach z očkování zahnal natolik do kouta, že nemoci svých děti raději řeší horoskopy a osmisměrkami, než aby je zavedli k lékaři. O očkování ani nemluvě.

Podle profesora Browna je často až absurdní chování některých rodičů způsobeno právě strachem z očkování. Tento strach časem přeroste v mentální poruchu a mnohdy je nasnadě aplikovat ústavní léčbu.

Hlavním viníkem je podle Browna internet, kde si každý může napsat cokoliv. Nepotvrzené a zavádějící informace posléze rodiče přejímají a navzájem si je potvrzují mezi sebou. Tím vzniká veliká bublina strachu, do které když se člověk dostane, není z ní návratu. Pomůže potom už jedině terapie či medikamenty, které však dotyčný odmítne, neboť to je další farmaceutické lobby. Je to jeden veliký začarovaný kruh.