Tomio Okamura - domobrana

Tomio Okamura - domobrana Zdroj: Fotomontáž TMBK

Na školách začala výuka domobrany. „Děti by měly umět bránit naše hodnoty,“ tvrdí Okamura

Tento týden děti zasedají do školních lavic a mimo tradiční předměty, jako je matematika nebo český jazyk, na ně nově čeká i předmět domobrana. Novinku ve školních osnovách prosadilo SPD, respektive Tomio Okamura, který se spíše než školství věnuje zastavování diktátu EU a říkání islámu NE.

I když přidání nového povinného předmětu do školních osnov má velký mediální potenciál, média této novince nevěnují příliš pozornosti. Ani Okamurova kampaň, která měla za úkol šířit o novém předmětu osvětu, příliš velkou díru do světa neudělala. SDP sice natočila svůj tradiční amatérský spot, kde skupinka voličů SPD měla za úkol toporně s hranou výhružností stát v parku a do kamery ze čtečky číst napsaný text, kde vysvětlují nutnost výuky domobrany na školách, ale bohužel se ukázalo, že většina voličů SPD neumí číst, tak pouze do kamery nadávali na imigranty a několik z nich si i zahajlovalo. Okamura se rozhodl toto video nakonec nepoužít a za neúspěch spotu viní Evropskou unii. I přes neúspěch propagačního videa poskytl k tématu domobrany několik rozhovorů.

„Bohužel, situace si to žádá. Nejde jinak. Naše hodnoty si vzít nenecháme. Musíme bránit naši zem před hordou islamistů, kteří čekají na hranicích a vyčkávají na naše zaváhání. Je třeba každého muže i každé ženy. Dokonce i každého dítěte. Děti netuší, že imigranti jsou za hranicemi. Ony nevědí, že se mají bát. Ony totiž nesledují můj Facebook. Tradiční dětská média, potažmo pořady, jako je Kouzelná školka, o hrozbě samozřejmě mlčí. Řekněte mi, paní redaktorko, kdy naposledy Michal z Kouzelné školky v převleku za Alláha sexuálně napadl Františka? Já vám řeknu kdy. Nikdy. Tradiční média opět selhávají, respektive chtějí selhávat. Jak mají děti vědět, že je islám špatný, když Michal v převleku za Alláha neznásilní Františka? Bylo potřeba jednat, a tak jsme prosadili do škol nový předmět. Domobranu,“ rozohnil se Tomio Okamura v pořadu Exkluziv Kateřiny Brožové na TV Barrandov, tedy v jediné televizi, která je ochotná mu dát prostor a ve které je každý den v několika pořadech.

Jelikož školní rok teprve začal, těžko posuzovat úspěšnost nového předmětu domobrany a sledovat jeho dopad na děti. To se uvidí až na konci školního roku.

Podle všeho však domobrana není pouhým narychlo spíchnutým nesmyslem ve stylu „hlavně aby něco bylo.“ Je to promyšlený koncept, který dokáže pracovat jak s dětmi v předškolním věku, tak i s maturanty.

„Já si myslím, že domobrana nemusí být špatný předmět. Děti to bude bavit a vidím tam alespoň nějaký posun směrem kupředu. Lidé to chtějí, tak jim to dáme,“ prozradil stínový Tomio Okamura, Václav Klaus mladší.

Vyučovaná látka je přizpůsobena samozřejmě věku dětí.

„Ve školce jsou děti ještě malé na to, aby fyzicky hlídaly naše hranice. Nenávisti vůči imigrantům je teprve musíme naučit. Nejlépe hravou formou. Z toho důvodu jsme do školek dodali série pozměněných dětských knížek, kde byl ústřední zloduch nahrazen muslimem. Pokud takhle z hlavy můžu jmenovat, tak nově už Červenou Karkulku nesežral vlk, ale při cestě za babičkou ji sexuálně napadlo několik muslimů. Nově rovněž ošklivé káčátko, které je tmavé, nevyroste do krásné labutě, ale odpálí se ve jménu Alláha v metru a zabije spoustu nevinných osob,“ prozradil zasněný Tomio Okamura, přičemž se mu toužebně chvělo vole, což mohlo, ale nemuselo znamenat, že je sám se sebou spokojený.

Zatímco domobrana v mateřských školách vysvětluje hravou formou dětem, proč se mají bát imigrantů, tak na základní škole se děti pomalu učí, jak bránit naše hodnoty.

„Děti dostanou Capslock, aby mohly velkými písmeny bránit naše hodnoty v diskusích na internetu a virtuálně věšet vlastizrádce a sluníčkáře, kteří imigrantskou krizi bagatelizují. Na školu v přírodě pojedou do lesů bránit naše hranice a rovněž by měly absolvovat dvakrát do roka exkurze do mešity, aby poznaly svého nepřítele. Od druhého stupně počítáme se zapojením menších střelných zbraní do výuky, aby si s nimi studenti osvojili zacházení,“ vysvětloval dále Tomio Okamura.

„No a nakonec tu máme středoškoláky. V rámci domobrany budou aktivně rozdávat na ulicích letáčky a odznáčky SPD, a až jim bude osmnáct, budou volit SPD. Jedině tak totiž zachrání naši zemi. Naše hodnoty,“ uzavřel Tomio Okamura toto téma a odebral se ověřit hlášení, že se na Máchově jezeře vylodila loď s imigranty.