Po nigerijských dresech je mimořádná sháňka

Po nigerijských dresech je mimořádná sháňka Zdroj: Profimedia.cz

Anglie
Argentina
Island
Japonsko
Jižní Korea
32
Fotogalerie

Dresy všech týmů na fotbalovém MS. Kdo je usedlý a kdo se dokázal odvázat? Podívejte se

Už se to blíží! Pouhých dva dny zbývají do startu fotbalového mistrovství světa v Rusku. Známé už jsou podoby dresů všech účastníků. S počtem týmů vládnou tradičně Adidas s Nikem, svou značku budou prezentovat ale například i Errea či Hummel. S nejvýraznějším motivem vyrazí na šampionát Nigérie, zajímavou podobu s topografickou mapou hory Matterhorn má pak Švýcarsko. Podívejte se na podobu dresů všech účastníků MS.

Celkem osm sportovních značek bude reprezentovat na blížícím se světovém šampionátu v Rusku. Nejvíce dresů připravily už tradičně Adidas (12) a Nike (10), které dlouhodobě vytváří trikoty pro nejlepší národní týmy na světě.

Čtyři zástupce bude mít Puma, která je sponzorem i české fotbalové reprezentace, jež se ovšem do Ruska neprobojovala. Dvě reprezentace budou nastupovat ve značce New Balance, po jednom mají pak Uhlsport, Hummel, Errea a Umbro.

S nejvýraznějším motivem vyrazí do boje už tradičně zástupce afrického kontinentu. Nigerijcům vytvořila firma Nike zelenobílý trikot s pestrými vzory, měl by být připomínkou modelu z mistrovství světa 1994, na kterém „Orli“ poprvé zazářili postupem do osmifinále.

Na dresy všech účastníků blížícího se šampionátu se podívejte do galerie:

Vše o MS ve fotbale 2018 najdete na webu iSport.cz >>>