ilustrační fotografie

ilustrační fotografie Zdroj: Profimedia.cz

Prezidentské volby jsou u sázkařů oblíbené, jeden vsadil na Drahošovo vítězství přes 2 miliony Kč

Nadcházející lednové prezidentské volby hýbají celou tuzemskou společností a výjimkami nejsou ani sázkové kanceláře.Mezi prezidentskými kandidáty má nejnižší kurz dlouhodobě současný prezident Miloš Zeman, následovaný bývalým předsedou Akademie věd Jiřím Drahošem. Podle sázkové kanceláře Maxi-Tip sázkaře nejvíce zajímá výše zmíněná dvojice a někteří z nich jsou ochotni na svého favorita vsadit až milionové částky.

Zástupci kanceláře evidují také poměrně odvážné a netradiční sázky, které mohou sázejícím přinést vysoké peníze. Prezidentský kandidát Petr Hannig má současný kurz na výhru 2000:1, čehož využil jeden sázkař a vsadil na českého hudebního producenta 2 500 Kč. V případě Hannigovy výhry by vyhrál 5 milionů Kč.

Specialitou je také přijímání vyšších sázek až do výše několika statisíců tisíců českých korun. Kromě již zmíněné a ojedinělé dvoumilionové sázky na vítězství Jiřího Drahoše jsou to pak také jednotky milionových sázek. 

„Prezidentské volby jsou významnou celospolečenskou událostí, odehrávající se jednou za pět let. Zajímají v naší zemi skoro každého a jako takové by měly být přirozenou událostí, na kterou si zájemci mohou vsadit. Zároveň ale chápeme, že by se neměly brát smrtelně vážně,  a proto jsme vypsali i některé méně seriózní sázky, sloužící spíše k pobavení,“ představuje specifikaci prezidentských voleb u sázkové kanceláře předseda představenstva Maxi-Tipu Karel Kabrna.

Zájemci o netradiční sázky tak mohli u Maxi-Tipu tipovat například to, zda vyhraje Michal Horáček a do roka od zvolení otevře dvě nové ambasády v Monte Carlu  a Las Vegas.