Jiří X. Doležal

Jiří X. Doležal Zdroj: Nguyen Phuong Thao

Jako každý rok - JXD prochatoval Silvestra 2017 se čtenáři

Tradice, která je pro náš časopis již typická jako tradice kapra na české Vánoce, pokračuje i letos. Zásuvný plugin časopisu Reflex Jiří X. Doležal i na Silvestra zajistí, aby se čtenáři, kteří se v tento památný den případně nudí, nenudili.

Takže přestanu psát v třetí osobě a pozvu vás osobně: Budete se o Silvestra z nějakých důvodů nudit? Třeba proto, že jak kalíte 364 dnů v roce, tak jediného Silvestra si necháváte jako den Velké Střízlivosti? Nebo jste ajťák někde ve službě, který - protože jednak nemá rodinu, za druhé za sváteční příplatek rád - hlídá i poslední den roku monitory? Případně jste hasič nebo záchranář, který má chvíli volna před půlnocí, než se začnou prvním debilům s pyrotechnikou trhat prsty? Anebo jste jen samotář, který neholduje silvestrovskému nesnesitelně všudypřítomnému okázalému veselí, a jste radši doma u monitoru?

Je to úplně jedno, protože jsem u chatu pro všechny z vás, a protože je Silvestr, můžete se ptát skoro na všechno. Skoro. Takže seznam zakázaných oblastí, které zodpovídat nebudu, je zde:

- velikost penisu, sexuální výdrž, počet sexuálních partnerek za život a současná sexuální výkonnost

- to, zda u sebe nosím zbrań, a pokud ano, tak jakou

- to, zda jsem zkouřenej a kdy jsem naposledy hulil - s otázkami stran marihuany se od voleb prosím obracejte na Pirátskolu stranu

- jaké mám příjmy

- obřízka

Jinak můžete ptát, na co chcete včetně věčného internetového sporu, zda opravdu smrdím. Začínáme 31.12.2017 ve 22.00 a končíme s koncem starého roku - ale klást otázky už můžete předem.