Video placeholde

Vrátí se legendární Rockyho soupeř Ivan Drago do ringu? Dolph Lundgren už trénuje jako o život

Od té doby uběhlo už 32 let. Ruská nadopovaná mašina Ivan Drago zabíjí v ringu Apollo Creeda a Rocky následně předvádí jednu z nejlepších tréninkových sekvencí kinematografie, aby sovětského soka porazil. To je ve zkratce děj filmu Rocky IV. A nyní to vypadá, že se všichni účastníci znovu vrátí do filmového ringu. Je pro to už několik indicií a tou nejsilnější je video, které zveřejnil sám Dolph Lundgren na Instagramu. Vitální šedesátník v něm trénuje jako zamlada. Podívejte se!

Scénář k filmu Creed 2 je prý hotov a momentálně se ladí herecké obsazení. Zatímco Sylvester Stallone a Michael B. Jordan (coby hlavní postava Adonis Creed) jsou jasní, spekuluje se o záporácích. A nejžhavějším zbožím je právě Dolph Lundgren. Sylvester Stallone už nějaký čas zveřejňuje na svém Instagramu koláže s Ivanem Dragem a svalnatý Švéd se už podle všeho dostává do formy.

A fanoušci série spekulují. Postaví se Drago opět do ringu a Adonis dostane příležitost otce osobně pomstít? Nebo bude trénovat nového ruského šampiona a do ringu tak opět dorazí studená válka? To ukáže až čas. Co byste na vzkříšení Ivana Draga řekli vy?