Po roce našel muž ztracený snubní prsten

Po roce našel muž ztracený snubní prsten Zdroj: wdr

Muž ztratil snubní prsten na zahradě, našel jej po roce zarostlý v mrkvi

Těžko uvěřitelný příběh se před několika dny odehrál v německém městě Bad Müenstereifelu. Místní důchodce, který žije ve svém domku ze zahradou, sklízel poslední kořenovou zeleninu ze své zahrady. Doma pak zjistil, že v jedné z mrkví je zarostlý prstýnek, který na zahradě před rokem ztratil.

Žena, s níž byl dvaaosmdesátiletý důchodce téměř padesát let ženatý, se nálezu ztraceného prstýnku bohužel nedožila. Podle německých médií zemřela půl roku poté, co její manžel při zahradničení prstýnek ztratil. Média však příběh prezentovala jako pozitivní, když uvedla, že muž je nyní od smrti své celoživotní družky po dlouhé době opět šťastný.

 

Německá média neuvedla jméno důchodce, ani jméno jeho zesnulé manželky. Média se však o příběhu stejně dozvěděla, a to zřejmě od zdroje “blízkého rodině”. Fotografie zveřejněné webem německého rádia WDR to také potvrzují. Němce příběh zaujal natolik, že zprávu převzala i celostátní média a televize. Detaily příběhu šťastného nálezce prstenu však rádio přesto zveřejnit nechce.