Předseda Národní demokracie Adam B. Bartoš

Předseda Národní demokracie Adam B. Bartoš Zdroj: ČTK

Adam B. Bartoš
Předseda Národní demokracie Adam B. Bartoš
Předseda Národní demokracie Adam B. Bartoš
Předseda Národní demokracie Adam B. Bartoš byl zatčen na jaře a obviněn ze tří činů proti lidskosti
4
Fotogalerie

Adam Bartoš: Volby byly falšovány proti vlasteneckým stranám!

Výsledky voleb sice ukazují, že se občanům stýská po autoritativním režimu, na druhou stranu téměř vymazaly z mapy ultrapravicové a antiislamistické straničky a skorosenátory. Alespoň v této věci se voliči nezachovali jako postbolševici. Ale ultrapravice ústy svého prince našla vysvětlení!

Český volič bohužel prokázal, že volí Vůdce, ale zaplaťbůh také osvědčil, že nevolí paka. Všichni ti hrdinové antiimigrantských uskupení, bizarních vzájemně rozhádaných partiček, totálně propadli. V senátních volbách například Petr Štěpánek, Martin Konvička, prostě všichni...

V krajských je to ještě zábavnější. Celkem kandidovaly tyto ultrapravicové a xenofobní party a místní koalice (vynechávám Okamuru, protože „vychladl“ jeho SPD už není s vyhraněně antiislamistickými či náckovskými partajemi srovnatelná a nepatří mezi ně):

Úsvit s Blokem proti islamizaci 0,82 % hlasů, Dělnická strana sociální spravedlnosti (Tomáš Vandas) - Imigranty a islám v ČR nechceme! 0,5 % hlasů, Ne ilegální imigraci, peníze raději pro naše lidi 0,37 % hlasů, Dělnická strana sociální spravedlnosti - Ne imigrantům, proti nepřizpůsobivým, pro pořádek! 0,24 % hlasů, Dělnická strana sociální spravedlnosti - Ne imigrantům, stop nepřizpůsobivým a diktátu EU! 0,16 % hlasů, Národní demokracie (Adam Bartoš) 0,16 % hlasů, Koalice Republikánů Miroslava Sládka, Patriotů České republiky a HOZK 0,15 % hlasů, Úsvit - Národní Koalice 0,06 % hlasů, Sdružení pro republiku Republikánská strana Čech, Moravy a Slezska 0,05 % hlasů, Ilegálním imigrantům ne - peníze raději pro naše děti 0,04 % hlasů, Úsvit - Národní Koalice s Blokem proti islamizaci 0,03 % hlasů, Koalice Republikánů Miroslava Sládka, Patriotů České republiky, HOZK a Nového směru 0,01 % hlasů.

Nikdo z těchto subjektů nezískal nikde ani jeden mandát. Ukazuje to, že míra civilizovanosti našeho národa se přece jen zvětšuje. Anebo je to všechno jinak! Adam Bartoš na svém facebookovském profilu už v polovině voleb odhalil, že hlasy pro „vlastenecké strany“ se falšují:

„Jsem přesvědčen, že se výsledky vlasteneckých stran na nejvyšší úrovni (ČSÚ) "upravují". Jsem také přesvědčen, že kde je možnost, falšují se přes noc z pátku na sobotu i v samotných volebních místnostech. I přesto má smysl k volbám jít a volit vlastenecké strany. Na ČSÚ a jeho sčítací software si asi nedošlápneme, ale v komisích máme své lidi. A možná by nebylo od věci, kdyby Národní domobrana, Českoslovenští vojáci v záloze, Ódinovi vojáci a další domobranecké skupiny, oddíly či jednotliví domobranci patrolovali přes noc před volebními místnostmi, zvláště těmi, kde se s volebními lístky švindluje nejvíce (tedy před domovy důchodců, radnicemi apod.).“

Takže přeji xenofobní a ultrapravicové scéně tiché zapomenutí, a panu Bartošovi úspěšnou psychiatrickou léčbu.