Demonstrace na podporu uprchlíků na Václavském náměstí (červenec 2015)

Demonstrace na podporu uprchlíků na Václavském náměstí (červenec 2015) Zdroj: ČTK

Sluníčkofašisti zveřejnili seznam xenofobů

Sláva! Neomarxistická levice se poučila od Adama B. Bartoše a zveřejňuje seznam xenofobů. Spolu s výzvou, aby je lidé fízlovali a udávali. Jsem rád, že multikulturní levice zůstává věrna fízláctví komunistické tradice!

Sluníčkáři na adrese pravdalaska.wordpress.com zveřejnili seznam, který nápadně připomíná seznamy „zrádců národa“ či „Židů“, které občas publikují neonacisté, nebo ultrapravicový pacient Adam B. Bartoš. Cituji z webu:

Databáze obsahuje ty, kteří jsou podezřelí z těchto nebezpečných projevů:

- rasisti (tradiční rasismus podle etnik)

- kulturní rasisté – nebezpeční islamofobové, křesťanofobové, kteří se svým jednáním a aktivitami mohou dostat za hranici přestupků, nebo trestných činů

- nacionalisti, neofašisti apod., kteří v rámci odporu proti integraci státu v EU svým jednáním a aktivitami mohou dostat za hranici přestupků, nebo trestných činů

- všeobecně všichni ti, kteří šíří xenofobii, předsudky, falešné zprávy uráží osobnosti a kteří se tak svým jednáním a aktivitami mohou dostat za hranici přestupků, nebo trestných činů

Jestliže se setkáte s těmito jmény, měli byste být na pozoru. Prosíme o monitoring a zaznamenávání důkazů pro případná trestní oznámení. Budujeme databázi, v přípravě, zde uvádíme ukázkově jmenný seznam.

Konec citace - toto visí na webu, a pod touhle práskačskou výzvou seznam necelých dvou stovek jmen. Od skutečného exponenta ultrapravice Tomáše Vandase až po zcela nefašistického spisovatele Otu Ulče.

Z terénního pozorování to vím dávno, ale nyní sami sluníčkáři písemně potvrdili, že jde o stejnou zfanatizovanou a fašizující chamraď, jako je ultrapravice a neonacisté. Vytvářet jakékoliv seznamy - Židů a zrádců národa, jak dělají náckové, i xenofobů, jak nyní udělali sluníčkofašisti - je prostě zcela netolerovatelný projev fašismu. Takže pány neomarxisty vytvářející ten web prosím o zařazení svého jména do seznamu xenofobů.

K sluníčkofašistům, stejně jako k náckům, mám totiž zcela netolerantní, xenofobní a fašistický postoj!