Poslankyně za ČSSD Pavlína Nytrová

Poslankyně za ČSSD Pavlína Nytrová Zdroj: web Pavlíny Nytrové

Homosexuálové a sex s dětmi? Žijí socani ve středověku?

Ještě když jsem byl mladý, byli homosexuálové veřejností chápáni jako nebezpečná banda ohrožující společnost. Mimo jiné se jim přikládalo prznění dětí - i když už podle názvu to dělají spíš pedofilové. Ani čtvrt století osvěty poslankyni ČSSD Pavlíně Nytrové nepomohlo.

Konečně došlo k projednávání zákona, který má umožnit osvojení dítěte druhého partnera registrovaným partnerům - osobám stejného pohlaví, kteří vychovávají společně dítě jednoho z nich. Podobný zákon patří - v rámci emancipace homosexuality - mezi dejme tomu civilizovaný standard. Na soužití dvou žen či dvou mužů není nic špatného, pokud vychovávají děti, velmi brzy samo vykrystalizuje, který zastává spíše mateřskou a kdo spíše otcovskou roli, a děti jsou na tom rozhodně lépe, než když vyrůstají u jednoho z rodičů, který dítě štve proti druhému a vyřizuje si s bývalým partnerem skrze dítě účty. Proto je nárok na adopci dítěte partnera plně legitimní a prospěšný - bez ohledu na to, že působí divně. V případě nemoci či úmrtí biologického rodiče může dítě dál žít s tím z páru, který ho adoptoval.

Přesto se rozezněl - a to ne z extremistické scény, ale z řad vládní koalice - hlas jak z devatenáctého století. „Homosexuálové se budou snažit zlegalizovat sex s dětmi. Homosexuální lobby ničí tradiční model rodiny,“ prohlásila sociální demokratka Pavlína Nytrová. 

Paní poslankyně prostě vyjádřila hloupý, lživý a opravdu zastaralý blud. Ještě před třiceti lety si velká většina spoluobčanů myslela, že homosexuálové nemají pracovat ve školství, právě aby neprznili děti. Skutečnost je však taková, že běžný homosexuál má k sexu s dítětem stejný vztah jako běžný heterosexuál. To jest - chápe to jako něco nepřijatelného. O děti se zajímají pedofilové, ale většinou ani oni jim sexuálně neubližují. Ti se skutečně už v Holandsku zformovali až do politické strany, ale chtějí jen lehce snížit věkovou hranici pro legální sexuální styk. Zato se sexuálního násilí na dětech masově dopouštějí primitivní anetičtí psychopati, hraničáři, lidé s těžkou poruchou osobnosti, pro které dítě představuje nejslabší možnou kořist.

Takže podezírat homosexuály z toho, že budou chtít legalizovat sex s dětmi, je asi stejně věcné jako podezírat z toho dobrovolné hasiče nebo lidové myslivce. Paní poslankyně Nytrová by si měla doplnit vzdělání, protože to, co předvedla, budí dojem, že ve sněmovně sedí antediluviální troglodyti.