Peneři strýčka Homeboye nenávidí nenávist a bojí se strachu.

Peneři strýčka Homeboye nenávidí nenávist a bojí se strachu. Zdroj: PSH

Peneři strýčka Homeboye nenávidí nenávist a bojí se strachu.
Peneři strýčka Homeboye
Peneři strýčka Homeboye nenávidí nenávist a bojí se strachu.
PSH feat. ELPE: Fuck Off.
Peneři strýčka Homeboye.
9
Fotogalerie

Zeman, Ortel, Konvička, Ringo Čech i Pošta pro tebe… Rappeři PSH do klipu narvali všechno nekavárenské

Peneři strýčka Homeboye přišli s pořádně angažovaným klipem, kterým se jaksi snaží shrnout všechno, co je na České republice špatně: Miloš Zeman, Martin Konvička, Ortel, Aleš Brichta, Andrej Babiš, xenofobie, alarmismus médií i konspirační teorie těch alternativních, vystrašené báby, co věří televizi, nadávání na Václava Havla, hatery, nácky, co poslouchají rap, František Ringo Čech, lenoši, kurvy, pacienti, závistivci, nazi kapely, kachna se zelím, Dan Landa, Jiří Ovčáček, Miroslav Sládek, kořenový vězeň paní Zdena, popelníček, plzeňské pivo.

Video placeholde
Peneři strýčka Homeboye: Fuck Off. • PSH

„Fuck off Ortel a Fuck Off Brichta, Fuck Off Konev a jeho zkurvená šlichta…“ deklamuje Vladimír 518. „Už to není dobré miesto, z tohto sveta musim jit,“ dodává v refrénu Slovák Elpe. Vrcholem je pak památná scéna z Pošty pro tebe, kde se Ester Janečková dojala, jak se příbuzné v jejím pořadu proklínají.

Jako ano, fajn iniciativa, PSH a parta kolem vydavatelství Big Boss jsou proti nenávisti a zabedněnosti a tak, ale v jednom klipu je toho trochu moc tlačení na pilu. Jenom pár věcí chybí: Asi se v kapele neshodnou na Evropské unii a na Rusku, o nich žádná zmínka není.