Herečka doufá do budoucna v roli bez sexu.

Herečka doufá do budoucna v roli bez sexu. Zdroj: Reprofoto Hra o trůny

Zrzku zachránila role prostitutky.
Josephine nemá s nahotou problém.
Ve Hře o trůny si ji můžou fanoušci prohlédnout opravdu ze všech stran.
Josephine žije příběh Popelky.
5
Fotogalerie

Hra o trůny mě zachránila od prostituce tím, že jsem dostala roli prostitutky

Hra o trůny je suverénně nejoblíbenějším a nejsledovanějším seriálem současnosti. Přesto existují určitá tajemství, o kterých nemají zástupy fanoušků ani tušení. Jedno z nich odhalila herečka Josephine Gillan (27), která svoji otevřenou zpovědí pro Daily Mail šokovala veřejnost. 

Sympatická zrzka, seriálovým jménem Marei, popsala, jak se celý její život změnil poté, co odepsala na jeden inzerát a získala tak roli v nejpopulárnějším seriálu Hra o trůny. Promluvila také o svém šíleném dětství a o dospívání plném bolesti.

Josephine byla zneužívané dítě, závislé na alkoholu a později kolem čtrnáctého roku života také na drogách. Vystřídala 24 základních škol, její matka od ní utekla, otec byl násilník. V šestnácti letech ji znásilnil rodinný přítel, o čemž zranitelná dívka tehdy nikomu neřekla, protože uvěřila násilníkovým výhružkám, že pokud se to někdo dozví, zabije ji a zakope na zahradě.

Josephine Gillan, která naskočila ve druhé sérii jako nováček, si před vysněnou rolí vydělávala na život prostitucí. Když to s ní šlo hodně z kopce, dostal se k ní inzerát.

„Role v seriálu Hra o trůny mě vytáhla ze života prostitutky a učinila mě mnohem silnějším člověkem. Pracovala jsem jako ku*va a zároveň jsem natáčela erotické filmy pod pseudonymem Sophie O'Brien. Potom jsem uviděla inzerát. Hledali mladou ženu s větším poprsím, bez tetování, které by nevadilo natáčet nahá,“ řekla pro Daily Mail Josephine Gillan.

Zrzka ztvárňující v seriálu kurtizánu také prozradila, že z podobného prostředí jako ona je na place několik dalších dívek. Objevují se jako otrokyně a prostitutky v hromadných scénách a orgiích, o které ve Hře o trůny není nouze.

Josephine je rozhodnuta využít úspěchu seriálu a rozjet filmovou kariéru. Její alias i celý předešlý život jsou údajně pohřbeny navždy a nyní čeká vážnější roli, která nebude obsahovat tolik sexuální tématiky.