Adolf Hitler

Adolf Hitler Zdroj: Captain-Cliche

Adolfu Hitlerovi chybělo jedno varle, měl nedostatek sexu a možná i malinkatý penis, tvrdí historici

Poslední kniha autorské dvojice Johnatana Maya a Emmy Craigieové Hitlerův poslední den (Hitler`s Last Day) naznačuje, kde by mohly být kořeny Hitlerových problémů. Odpověď je podle nich v Hitlerových genitáliích.

Hitlerův hlavní problém údajně spočíval ve dvou věcech. Zaprvé, trpěl takzvaným syndromem nesestoupeného varlete. To v podstatě znamená, že jedno z varlat nacistického diktátora zůstalo zřejmě nevyvinuté. Tyto problémy mu značně ztěžovaly sexuální život, který údajně s Evou Braunovou nebyl vůbec žádný. 

Větší problém však představovala Hitlerova druhá vada, a to sice takzvaná hypsopadie. Název pocházející z řečtiny popisuje jakýsi druh rozštěpu - je to jedna z nejčastějších vad ústí močové trubice. V podstatě jde o rozštěp šourku, někdy doprovázený i pokřivením penisu. Dle odborné literatury to častěji bývá doleva, ovšem autorská dvojice tvrdí, že Hitler byl v tomto výjimečný - jeho zakřivení prý bylo pravotočivé. Jev je někdy provázen relativní malostí pohlavního orgánu. The Telegraph to popisuje jako “mikropenis”. Podle autorů knihy není u Hitlera mikropenis konkrétně prokázán.

Je samozřejmě sporné, zda informace od těchto historiků můžeme brát jako relevantní. Tato studie však není jediná, která to naznačuje. Lidová tvořivost je nesmrtelná, a nejinak tomu bylo i v případě pohlavní vybavenosti nacistických pohlavárů, o nichž začly kolovat dokonce písničky. V anglickém originále zní píseň takto:

A někteří Britové si ji údajně zpívali s textem “Hitler má jen jedno varle, Göring má dvě malinká, Himmler, ten má malá taky, Goebbles nemá ani to.”