Better Call Saul

Better Call Saul Zdroj: Better Call Saul

Líbil se vám skvělý seriál Breaking Bad (Perníkový táta)? Tak vás potěší nové dílo Better Call Saul

Americký seriál Breaking Bad (v Česku známý pod názvem Perníkový táta) patřil v letech 2008 až 2013 k tomu nejlepšímu, co ve světové televizní tvorbě vzniklo. Ostatně posbíral i mnoho prestižních cen. Jak se postupně potvrdilo v médiích, těšit se teď můžeme na to, že tvůrci Perníkového táty točí nové dílo, které se jmenuje Better Call Saul.

Tvůrci seriálu Breaking Bad, Vince Gilligan a Peter Gould, natáčejí Better Call Saul, který se zabývá osudem nezapomenutelného právníka Saula z Perníkového táty. Napsal o tom například web mashable.com. Seriál se bude odehrávat v roce 2002, tedy šest let předtím než se Saul seznámí s Walterem Whitem (hraje ho Bryan Cranston), což je právě „ten“ slavný perníkový táta, který byl původně profesorem chemie, ale pak kvůli nedostatku peněz na léčení rakoviny i zabezpečení rodiny začal vařit metamfetamin.

Seriál Better Call Saul by měl jít do televize v roce 2015 a bude sledovat mladého právníka Jimmyho McGilla, který se postupně bude měnit ve zločineckého Saula. Pokud bude nová řada stejně podařená, jako Breaking Bad, tak se skutečně máme na co těšit.