Bruno Ferrari

Bruno Ferrari Zdroj: Adam Holý

Existuje nějaký CD s výběrem hudby k euthanasii? Dekadentní showman Bruno Ferrari hodnotí šest ukázek zaslaných Reflexem

Generační šansoniér, dekadentní showman a zpěvák. Bruno Ferrari se vrací po šesti letech s novou deskou Vaudeville. Produkoval ji anglický producent John Fryer, jenž v minulosti spolupracoval třeba s Depeche Mode nebo Nine Inch Nails. Bruno Ferrari je také jedním z členů kabaretního rallye Zlatá kozačka, se kterým připravuje „protifašistickou show Disco horečka třetí říše“, jejíž premiéru můžete zhlédnout 23. 5. v klubu Roxy.

NORAH JONES - SAY GOODBYE

Ukázka z nové desky Norah Jones Little Broken Hearts – vyšla na konci dubna.

Příjemná hudba, příjemná holka. Byl by to skvělej hudební doprovod k euthanasii. Existuje vůbec nějaký CD s výběrem hudby k euthanasii? Něco jako „The Best of Dying Melodie“. Při tomhle by se asi dobře umíralo.

 

 

HERCULES & LOVE AFFAIR - BLIND

Skladba, která proslavila newyorskou kapelu Hercules & Love Affair. Blind zpívá Antony Hegarty, jenž přijede na letošní ročník Colours of Ostrava. Hercules & Love Affair budou koncertovat 18. května v pražské MeetFactory.

Ježišmarja, zas tenhle chlap? Tak Antony Hegarty patří na kompilaci „The Best of Dying Melodie“ určitě. Nikdy jsem nepochopil, kdo ho může poslouchat. Možná gay sebevrazi, kterejm se nevydařil coming out. Tahle věc je na rozdíl od Antony and the Johnsons aspoň trochu svižná. On je v tomhle projektu jako host? Ale jo, poslechnu si to celý – je to docela legrační.

 

 

MARILYN MANSON - OVERNEATH THE PATHOF MISERY

Ukázka z nové desky Marilyn Mansona.

Tohle šlo vždycky mimo mě. Mně to přijde takový moc „made in China“. Nevěřím tomu ani notu. Když si budu chtít pustit nějaký zajímavý freaky, tak radši sáhnu po New York Dolls.



LEMMONHEADS - IT’S A SHAME ABOUT RAY

Jedna z nejznámějších skladeb americké kapely, jež přijede 10. května do pražského Lucerna Music Baru.

Tak teď na mě dýchla smrdutá hudba devadesátejch let. To je tak zoufale obyčejná hudba, že dostávám chuť zajít si na hranolky do mekáče, pak se jít projít do vietnamský tržnice a potom si pustit tohle. Jo, ještě bych se mohl po cestě stavit v Bontonlandu. Je mi nevolno.

 

 

Trailer k seriálu MIGHTY BOOSH

Seriál BBC. ČT2 jej uvádí každý pátek večer.

Vynikající! Konečně někoho napadlo zařadit Mighty Boosh do vysílání. Přemýšlím, kterej díl mám nejradši ... všechny jsou skvělý. Julian Barratt a Noel Fielding jsou v současnosti to nejvtipnější a nejchytřejší, co tenhle zaťatej a patosem prolezlej svět nabízí. Navíc to má styl. Doporučuju!

 

 

Trailer k filmuMUŽI, KTEŘÍ NENÁVIDÍ ŽENY

Film Davida Finchera podle prvního dílu Milénia Stiega Larssona. Na DVD od 16. 5.

Zbytečnej film s Putinem v hlavní roli. Skandinávská verze je nesrovnatelně lepší. Na tohle se určitě dívat nebudu.

 

 

Trailer k filmu  HŘÍŠNÉ NOCI

Film režiséra Paula Thomase Andersona z roku 1997. Nova jej uvádí v neděli 13. 5. ve 21.55.

Jeden z prvních Andersonovejch filmů. Neskutečně zábavný. Pohádka o pornosupermanovi Johnu Holmesovi a jedna z nejlepších rolí Burta Reynoldse.